In vizor

Nesimtire la aeroport: Basescu a tinut zeci de oameni blocati intr-un autobuz timp de 35 de minute

Aeronava care a transportat echipajul prezidential la Bucuresti dupa vizita de la Cluj din weekend a plecat cu o intarziere de mai bine de o jumatate de ora, din cauza presedintelui. Zeci de pasageri au stat inchisi ca niste sobolani intr-un autobuz, pe pista, potrivit lui Mircea Jorj, fost presedinte al PSD Cluj, pana cand Traian Basescu a aparut la avion la brat cu Elena Udrea. 

Avionul Companiei Tarom ar fi trebuit sa decoleze spre Bucuresti in aceasta dimineata, la ora 9,30. 

“Toti pasagerii cursei, intre care se aflau parlamentarii Sorin Bota, Steluta Cataniciu, Cornel Itu, Mate Andras, Elena Uioreanu, Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale sau Emil Radu, presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud ne-am imbarcat in masina care face tranzitul intre terminal si aeronava. Un echipaj SPP ne-a oprit in apropierea avionului si am stat acolo timp de 35 de minute, dupa care a aparut presedintele Traian Basescu la brat cu Elena Udrea, au dat mana cu membrii personajului auxiliar de la aeroport si apoi au intrat in avion cu tot alaiul. Noi am fost grupati cate 5 si asa am putut intra. Ne-am enervat, au fost vociferari si in autobuz, unii s-au certat si cu stewardesa”, a povestit Mircea Jorj pentru Ziar de Cluj.

Pasagerii au mai avut parte de o runda de umilinta si dupa aterizare, cand au stat si in autobuzul aeroportului din Bucuresti pana cand Basescu si echipa sa au coborat si si-au luat bagajele. 

“Erau conditii meteo excelente, nu se justifica nici o intarziere. Nu cred ca ar fi vina celor de la Aeroportul International “Avram Iancu” din Cluj-Napoca, ci al TAROM si, mai ales, a presedintelui Romaniei. Regimul de egalitate cu care se impauna in fata judecatorilor e valabil la el doar in fata presei. Cred ca a avut o noapte plina la Ciurila, a chefuit si apoi si-a permis sa blocheze centrul Clujului si apoi sa tina niste oameni inchisi intr-un autobuz, pana trece el si suita. Puteau sa ne lasa in terminal pana isi faceau ei imbarcarea sau putea lua un charter separat. Eu am cumparat bilet pe banii mei, nu pe bani publici, ca sa ajung la timp la Bucuresti sa imi rezolv problemele. E o nesimtire si o sfidare a cetateanului roman. El e zeul, iar noi suntem vasalii. Sa-i fie rusine!”,a  incheiat Jorj. 

Foto: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *