In vizor

Cearta ca la usa cortului intre Bildea si colegii din Consiliul Local

Proaspatul consilier local Ioan Bildea s-a certat pe Facebook “ca la usa cortului” cu colegii sai din CL, dar si cu primarul Florestiului, Horia Sulea si consilierul judetean Mihai Seplecan. Batalia in comentarii a fost remarcata de jurnalistul Ion Novacescu pe blogul sau.

“Consilierul local PNL, Bildea Ioan a postat vineri seara o fotografie pe contul sau de facebook de la concertul de jazz simfonic, de la Flarmonica, cu titlul: „Muzica nu zgomot.”. Imediat, liderul consilierilor locali PNL din Cluj Napoca, Ovidiu Florian, care – potrivit unor surse – este extrem de iritat de manevrele lui Bildea de a fi numit el lider in locul lui Florian, de Horea Uioreanu, l-a luat de urechi pe Bildea, cel poreclit „Gigelu’ Rebelu’ „, arata Novacescu.

Ovidiu Florian (liderul consilierilor locali PNl din Cluj Napoca): Bai nenea…. La muzica de camera , ori asculti, ori dormi, daca nu-ti place mai bine pleaca, nu sta pe facebuci, conturbanlumina displaiului intelectualii:))
Ovidiu Florian (consilier local PNL): Ma bildea acum ca esti intelectual ai putea sa candidezi si ca lider de grup
Ovidiu Florian Bildea te rog eu sa-mi povestesti despre ce-i vorba, care-i intriga si daca nu iti doresti rolul dirijorului:))
 

Bildea Ioan La pozitia de lider nu se candideaza…ori esti..ori nu esti. Lider nu te face „sefu”
 

Mihai Seplecan (consilier judetean PNL): Cum nu? La voi nu seful o dat directiva?:))))
 

Ovidiu Florian: Din parte grupului de consilieri PNL, de aia nu o sa ajungi niciodata lider:))
 

Mihai Seplecan: consilier mai ajunge daca candidez eu la primarie !
 

Bildea Ioan: Dirijor pentru o orchestra care face playback…nu mersi
Bildea Ioan: Ovidiu nici nu vreau sa fiu un lider numit de „sefu” . Si nici pus pe vreo lista pentru cateva mii de euro fara nici un alt merit. Nu vreau sa ajung sa ridic mana de forma intrun blat politic gretos…E bine asa cum sunt. Nu vreau sa ma dau mare in apa mica. Noi sa fim sanatosi…te-am pupat de noapte buna:*.

Ovidiu Florian: Bildea, eu nu sint pus de sefu, sint ales de colegi, si nici pus pe lista pt mii de euro, afirmatiile sint grave si te rog sa le dovedesti, dar ca de obicei esti las, lansezi acuzatii fara acoperire, vorba aia, om mare, caracter 0
Ovidiu Florian: Ma baldea, in urma cu cateva saptamani spuneai ca de cand esti consilier ai fost cautat de cei de la putere ai ti s- au promis tot felul numai sa taci. Daca esti un PNL ist veritabil trebuie sa faci publice toate aceste lucruri. Daca nu esti fie un las fie in mincinos. Doru Stoica (consilier local PNL)

Horia Sulea (primar Floresti): Nelutu, cred ca ai avut o revelatie, te-ai uitat in pantaloni sau ti-ai cumparat costum nou? (Primarul Florestiului il ironizeaza pe Bildea ca nu are un costum de haine. Acelasi repros i l-a mai facut dupa ce acesta a depus juramantul in Consiliul Local Cluj Napoca, fiind imbracat doar in camasa. n.n.)

Dan Tarcea (consilier local PNL): Cine vorbeste de caracter? Si de ridicat mana la comanda? Ioane fii realist si recunoaste daca esti barbat.

Emanuel Botezatu (membru PNL): A fost concert de muzica de jazz simfonic, nu sedinta de consiliu local. As vrea sa vad aceeasi incrancenare si acolo!!!
Temes Adrian Flaviu (membru PNL): yo numa’ nu inteleg un lucru…..ovidiu florian scrie si doru stoica semneaza? asta-i ca-n bancul cu militzienii sau va petreceti vineri seara impreuna?

Sursa: http://www.novacescu.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *