Amicii ziarului

NCN „pe felie” cu alegerile: postul național de televiziune are un program special, dedicat zilei alegerilor europarlamentare! Știri și informații din oră în oră, plus un grătar în ton cu ziua

Postul național de televiziune NCN vă ține la curect cu informații legate de ziua alegerilor europarlamentare prin buletinele de știri din oră în oră, dar și cu emisiuni dedicate acestui eveniment național.

Corespondeții NCN, redactorii din rețeaua PRESA BUNĂ, intervin live cu date și informații din țară, iar un grup de ziariști (care au votat mereu), dezbat diverse subiecte la un grătar în aer liber. Liviu Alexa, Răzvan Dragoș, Marius Huc, Iulian Haba și Mircea Tătar ne arată adevăratul spirit al NCN și al rețelei PRESA BUNĂ, unul liber, nonconformist și destins.

Buletinele de știri prezentate din oră în oră ne comunică date legate de prezența la vot în România, una surprinzătoare cel puțin până la această oră.

NCN se recepționează pe toate rețelele de cablu, dar poate fi vizionat și accesând live-streamingul prezent pe site-ul nostru.

După închiderea urnelor, Liviu Alexa și invitații lui vor dezbate rezultatele exit-poll-ului într-un talk-show inedit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *