Politica

Nasreo, ai spus că Dragnea trebuia să-şi dea demisia încă de duminică seara, da’ tu de ce nu ţi-o dai?

Nouă ne place, adeseori şi când se poate, să lucrăm cu materialul clientului. Şi ne aducem aminte de vremea în care, acum nu mulţi ani, Horia Nasra, din postura unui ciuri-buri politic, a avut demnitatea de a demisiona dintr-o funcţie politică de la PSD Cluj, sancţionând cu cuvinte dure lipsa de rezultate a lui Remus Lăpuşan.

Despre aruncarea în închisoare a lui Dragnea până şi cei mai mari contestatari ai acestuia s-au ferit să vorbească. Paul Stănescu sau Gabi Firea au avut cuvinte de compasiune faţă de el, dar s-a găsit Nasra, neica nimeni în parohie, cu cele mai proaste rezultate din istoria PSD Cluj, să vorbească despre situaţie.

Înţeleg de la Oprişan, care e un greu al partidului, să îi ceară demisia lui Dragnea, dar a făcut-o duminică, înainte de închiderea urnelor. Nasra s-a băţoşit numai după ce a văzut sigur, dar în mod sigur, că Dragnea şi-a luat zeghea de la Rahova pe el.

Dar, dacă tot discutăm de faptul că Nasra crede că Dragnea trebuia să-şi dea demisia duminică, având în vedere rezultatul de 7% pe municipiu şi de 8% pe judeţ, îl întrebăm şi noi, aşişderea: da’ tu de ce nu-ţi dai demisia, domnule interimar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *