PubliNews

„Muzicanții din Bremen” și filmul „Those who wish me dead” îți țin companie în acest weekend, în Iulius Parc!

Seri de poveste se anunță și în această săptămână în Iulius Parc. Joi, de la ora 18.00, vino cu cel mic să descoperiți împreună povestea „Muzicanților din Bremen” și aventurile prin care aceștia au trecut. Vineri, rezervă-ți o seară în doi sau cu cei dragi pentru „Movie Nights” și hai să vizionezi de la ora 21.00, filmul „Those who wish me dead”, ce o are în rol principal pe Angelina Jolie. Iar dacă ai chef de concerte live, mâncare delicioasă și compania prietenilor, Iconic Garden este locul în care trebuie să vii, de joi până duminică, inclusiv. Intrarea la toate evenimentele este liberă!

Luna dedicată tuturor copiilor, dar și celor cu suflet de copil, continuă în Iulius Parc cu o nouă piesă de teatru de păpuși. Astfel, micii spectatori, împreună cu cei mari, pot urmări joi, de la ora 18.00, o adaptare a poveștii Fraților Grimm – „Muzicanţii din Bremen”. Privitorii vor descoperi aventura celor patru animale curajoase: cocoșul, pisica, câinele, măgarul și reușitele lor din Bremen, oraşul speranţei. Durata spectacolului este de 45 de minute și este recomandat copiilor de peste 3 ani, iar actorii de la AnimaArt sunt cei care vor aduce voia bună pe scenă. Accesul este gratuit.

Vineri, de la ora 21.00, Iulius Parc se transformă din nou în „sală de cinema”. Îți vei da întâlnire cu Angelina Jolie în producția „Those who wish me dead”, unde iubita actriță joacă rolul lui Hannah, o femeie pompier care încă se reface dupa pierderea a trei vieți pe care nu a reușit să le salveze dintr-un incendiu și întâlneşte un băiat de 12 ani traumatizat şi fără adăpost. Filmul îi mai are în rolurile principale pe Nicholas Hoult, Finn Little, Aiden Gillen, Medina Senghore, Tyler Perry, Jake Weber și Jon Bernthal. Intrarea este liberă, iar „Movie Nights” este organizat de Iulius Mall Cluj împreună cu ATP Motors, Wonderland Cluj Resort și Radio Impuls.

Atât programul la film, cât și cel la teatrul de păpuși poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, dar actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj.

Tot în Iulius Parc, săptămâna aceasta, între 17 – 20 august, Iconic Garden revine cu a doua ediție a „Iconic Days”. Te vei bucura de muzicălive,prieteni, mâncare delicioasă și seri de care îți vei aminti cu drag mult timp înainte. Intrarea este liberă! Programul complet îl găsești pe pagina deFacebook a Iconic Garden.

Se anunță un sfârșit de săptămână ICONIC în Iulius Parc!