Din oras

Municipalitatea dă 34.000 euro pentru design „prietenos” în fosta clădire BCR firmei Morphoza. De la defuncta ”Telezimex”, la imobiliare cu o firmă pe pierderi și cu zero angajați pe Edgar Quinet, la banul municipalității

Primăria plătește 34.000 euro companiei clujene de design interior Morphoza, pentru  amenajarea ”prietenoasă” a parterului și etajului 1 din clădirea BCR din centrul orașului, recent achiziționată de municipalitate cu 5,8 milioane de euro.

Morphoza SRL este a Dianei Calfă, soția lui Nagy Zoltan, care face parte tot din trustul Telezimex. Telezimex, al cărei domeniu de activitate este comerțul cu ridicata de componente și echipamente electronice și telecomunicații, a fost înființată în 1991, a fost radiată în 2013, când a declarat o pierdere de 5 milioane lei. 

Restul încrengăturilor de cumetrii economico-financiare îl puteți citi accesând materialul publicat în 2018 de Ziar de Cluj (dați click pe link și lecturați – nihil sine cumetrie nici în Cluj-Napoca):

Strada Edgar Quinet, raiul haosului imobiliar. Patronii defunctei Telezimex, implicați în afaceri cu Tișe, ridică 3 imobile, cu o firmă pe pierderi și cu zero angajați