Din oras

Municipalitatea a așteptat să înceapă școala pentru a bulibăși traficul în oraș: Strada Observatorului intră în reabilitare. Felicitări, dar toată vara, ce-ați făcut?

Din noapte de 11 septembrie, strada Observatorului din Cluj-Napoca intră în reabilitare. Lucrările vor dura 5 săptămâni.

Să mulțumim municipalității că n-a avut timp pentru aceste lucrări 5 săptămâni în vara care tocmai ce a trecut, pe când traficul era mai lejer!

Și să zicem “Aleluia!” – că a reapărut să ne dea asigurări din spatele unui microfon prietenos însuși viceprimarul Dan Tarcea, pe care am crezut că trebuie să-l dăm dispărut în concediu.

Relaxat, tonifiat și proaspăt bronzat, acesta ne asigură că, în această perioadă a lucrărilor de reabilitare, circulația autobuzelor nu va fi afectată. Decât nervii șoferilor în trafic. Ce bine că pe perioada concediului dumneavoastră nu s-a lucrat nimic!

Aflăm că “Este vorba de tronsonul de la strada Republicii până la sensul giratoriu din Viilor”. Că “lucrările de pe strada Observatorului vor dura cinci săptămâni” și “de regulă se va lucra noaptea”. Că doar oamenii din zonă n-au de ce să fie odihniți peste noapte și doar au să aibă de-a face cu un Untold mai mic cu mixaje de pikamăr și zdrăngănit de motocompresor. Dar, “vor fi anumite intervale în care se va lucra și ziua”. Că „ne dorim să restricționăm cât mai puțin traficul din zona Observatorului, pentru că o dată cu venirea studenților, se va aglomera puțin mai tare”.

Deci, toată vara ce-ați făcut? V-ați bronzat și…?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *