Vocea ta

Munca la stat: Direcția pentru Agricultură Județeană Cluj angajează șofer pentru grădinărit

Scris de 433

Înainte ca angajările la stat să fie suspendate, posturile vacante scoase la mezat își urmează cursul.

Direcția pentru Agricultură Județeană Cluj organizează concurs, pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a unui post contractual de execuție vacant, de șofer la Compartimentul resurse umane, financiar, contabilitate, juridic, achiziții publice, administrativ și relații publice.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii medii; permis conducere categoria B; vechime de la dobândirea permisului auto – cel puțin 3 ani.

Concursul presupune probă scrisă, interviu și probă practică, deci viitorul angajat va fi ales pe sprânceană, nu oricum!

Pe site-ul posturi.gov.ro se precizează că datele prezentate în anunțul de angajare sunt orientative, iar pentru confirmarea acestora, pentru relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, candidații pot consulta site-ul instituției sau se pot interesa la sediul Direcției ori la numărul de telefon alocat Compartimentului resurse umane.

Un domn din Cluj-Napoca, aflat în căutarea unui loc de muncă în meseria de șofer, a găsit anunțul de angajare și a sunat la Direcția pentru Agricultură pentru a cere detalii despre fișa postului. Astfel a aflat că postul de șofer în agricultură presupune, în mod firesc, și grădinărit:

„Am găsit pe posturi.gov următorul post:

https://www.dadrcj.ro/files/ANUNT_AFISIER.pdf.

La Direcția de Agricultură Cluj.

Am sunat la Resurse Umane să cer detalii despre fișa postului și surpriză: pe lângă atribuția de șofer, care, prin definiție înțelegem ce face un șofer, ei mai au pretenția și să hămălesc mobila la mutări de birouri și să fac lucrări de întreținere a clădirilor și grădinărit.

Nu mi se pare normal, într-o țară civilizată, să avem astfel de practici.

Dacă ești șofer conduci mașina, dacă ești manipulant marfă, apoi aia să fii!”, a transmis clujeanul pe adresa redacției.

Ziar de Cluj a sunat astăzi la Direcția de Agricultură Cluj. Am întrebat care sunt atribuțiile postului de șofer și ni s-a confirmat că este vorba și despre grădinărit, la sediul instituției, pe strada Fagului nr. 17. Suspendarea angajărilor la stat din 1 iulie încarcă probabil fișa posturilor existente. Și așa șoferul la Agricultură devine și grădinar.ULTIMA ORĂ

 • Acum 8 hours Politica
  Kelemen Hunor: ”Ne-am vândut țara!” Motivul pentru care Ungaria are prețuri mai mici la combustibil: ”Noi nu mai controlăm ceea ce înseamnă industrie petrolieră”
 • Acum 9 hours In vizor
  VIDEO – Locuitorii din Petreștii de Jos reclamă că apa le spală drumurile și le inundă curțile din cauza lucrărilor neexecutate din 2009 de la Autostrada Transilvania
 • Acum 9 hours Politica
  SE SCHIMBĂ REPERE POLITICE ÎN TOATĂ ȚARA: Camelia Sălcudean a demisionat din funcția de președintă a USR PLUS Cluj, cică ”dezamăgită” de partid
 • Acum 10 hours Din oras
  Un clujean cere prin bugetarea participativă „transport gratuit pe mijloacele de transport în comun pentru toate persoanele care plătesc impozit local”
 • Acum 11 hours Justitie
  Un bărbat din Câmpia Turzii a fost ridicat de mascați. Acesta este un client al pușcăriilor și are la activ și o evadare din arest
 • Acum 11 hours Jos palaria
  Cluj-Napoca este “primul oraș care” are un festival comunitar organizat de propriul ghetou
 • Acum 11 hours Justitie
  Fostul judecător CCR, Daniel Morar, nu are o părere prea bună despre pregătirea profesională a actualilor judecători ai Curţii: “Problema este pregătirea profesională. Nu te duci acolo să înveți dreptul”
 • Acum 12 hours Vocea ta
  Primarul Emil Boc anunță 90 de noi locuri disponibile în creșe, părinții clujeni îi răspund: „Foarte bine, dar nu e suficient!”
 • Acum 13 hours In vizor
  Investigaţie desfăşurată cu sprijinul poliţiştilor din Cluj: Percheziții de amploare în România și Austria
 • Acum 13 hours Eveniment
  ŞI NICI N-AU ÎNCEPUT ELECTRIC CASTLE ŞI UNTOLD: Clujean drogat la volan “pentru de dimineaţă”
 • Acum 13 hours General
  Că tot are 1200 de angajaţi, plătiţi regeşte, municipalitatea mai angajează doi consilieri cu un salariu de 7.000 de lei brut, fiecare. O bucătăreasă câştigă aproape 6000 de lei
 • Acum 14 hours In vizor
  ÎN TIMP CE STATUL ROMÂN ÎŞI DISTRUGE PROPRIUL ÎNVĂŢĂMÂNT, Guvernul Ungariei anunță că a creat în Transilvania o structură completă de învăţământ în limba maghiară, de la creșă la universitate
 • Acum 14 hours Editorial
  Manichiuristele, aceste “hidden billionaires” ale ANAF
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE