In vizor

Munca la Produs de Cluj, extrajob pentru majoritatea angajatilor. Cine sunt cei opt care capuseaza banii judetului

Dupa doi ani de solicitari din partea Ziar de Cluj si NUMAI dupa arestarea lui Horea Uioreanu, reprezentantii actuali ai conducerii Consiliului Judetean au admis sa ne furnizeze datele privitoare la sumele cheltuite din bani publici de catre Asociatia Produs de Cluj, un soi de Triunghiul Bermudelor financiar din care cei aflati la putere s-au servit dupa cum au avut ei chef.

 

Membrii echipei Asociatiei Produs de Cluj au realizat in 2013 venituri frumusele, cei mai multi prin cumularea cu alte functii in cadrul Consiliului Judetean Cluj, in institutiile adiacente si chiar la cabinetul parlamentar al Elenei Uioreanu. Campion este Razvan Pop, fostul consilier al lui Horea Uioreanu, care a reusit sa aiba 4 functii si sa castige lunar aproximativ 1.000 de euro.

Asociatia are 8 salariati, potrivit informatiilor furnizate la cererea Ziar de Cluj.

Salariul net al directorului Ramona Moldovan este de 2.006 lei. Crina Muntean, consilierul juridic al Asociatiei Produs de Cluj primeste 949 de lei pentru jumatate de norma, exact la fel ca si economistii Daniela Serban si Raluca Baidoc.

Specialistii in relatii publice Cornelia Trif si Alin Danci (in prezent demisionat) sunt mentionati cu sumele de 1.980 de lei pentru cei care lucrau cu norma intreaga si 990 de lei pentru cei angajati cu jumatate de norma.

Mai mult, exista si asistenti in relatii publice si comunicare, respectiv Razvan Pop si Bogdan Sauliuc, finii lui Horea Uioreanu, retribuiti la fel.

Cei mai multi se regasesc si in cadrul Consiliului Judetean Cluj.

Crina Muntean este si consilier juridic al institutiei, cu inca un salariu, de 1.339 de lei, astfel ca suma primita lunar in cadrul institutiei a fost de 2.288 de lei.

Economista Daniela Serban figureaza, de asemenea, si cu pozitia de consilier la CJ Cluj, functie pentru care mai primeste lunar 2.881 de lei, iar cu banii de la Produs de Cluj a ajuns sa castige in 2013 un total de 3.830 lei.

Cornelia Trif, care este si purtatoarea de cuvant a CJ Cluj, nu si-a completat declaratia de avere, nefiind obligata de lege, avand calitatea de personal contractual.

Razvan Pop a cumulat in 2013 nu mai putin de patru functii: pe langa cel de la Produs de Cluj, a mai fost Expert Presedinte, pentru care a primit un salariu lunar de 2.456 lei, asistent relatii publice in cadrul proiectului Ten-T de la Aeroportul International “Avram Iancu” din Cluj-Napoca, pentru un salariu de 710 lei, plus functia de consilier la cabinetul parlamentar al Elenei Uioreanu,de unde primea in fiecare luna cate 415 lei. In total, veniturile lui Razvan Pop ajungeau la 4.572 lei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *