Justitie

Mohamed Iman Mustafa nu mai este doar „principalul suspect” în cazul tinerei sucevence înjunghiate pe o stradă din Cluj-Napoca. Cercetările arată că el este criminalul

Astăzi, reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au transmis un comunicat de presă pentru a aduce la cunoștință opiniei publice mai multe aspecte constatate în urma cercetărilor. 

Mohamed Iman Mustafa Mohamed a fost găsit ca fiind individul care a ucis-o pe Ioana Valentina Catargiu, ambii din județul Suceava, pe o stradă din județul Cluj.

„La 24 august 2020, în jurul orei 03:00, organele judiciare au fost sesizate cu privire la decesul unei persoane de sex feminin din municipiul Cluj-Napoca, ce prezenta pe suprafaţa corpului multiple plăgi înţepate. În aceste împrejurări, la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj s-a înregistrat un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de omor. La faţa locului s-a deplasat o echipă mixtă formată din procuror criminalist şi lucrători de poliţie judiciară din cadrul I.P.J. Cluj, Serviciul de Investigaţii Criminale.

Din investigaţiile efectuate pe parcursul zilei de 24 august 2020 a rezultat că inculpatul M.I.M.M., fostul iubit al victimei, în jurul orei 03.00, pe strada Detunata din municipiul Cluj – Napoca i-a aplicat acesteia multiple lovituri de cuţit, provocându-i leziuni traumatice care i-au produs decesul la faţa locului.

Organele de cercetare penală din cadrul I.P.J. Cluj şi I.P.J Suceava, aflate sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, au întreprins activităţi operative care au condus la depistarea autorului M.I.M.M. pe raza județului Suceava.

După audierea lui M.I.M.M. de către procuror, în seara de 24 august 2020, acesta a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, acuzația fiind de omor calificat.

În cursul zilei de 25 August 2020 urmează a fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă a inculpatului M.I.M.M..

Subliniem faptul că urmărirea penală este etapa de strângere a probelor pentru stabilirea răspunderii penale a persoanelor, astfel încât acesta nu este de natură să înfrângă în nicio situație principiul prezumției de nevinovăție.


Sânge descoperit în Mercedes-ul lui Mohamed Iman Mustafa. Mașina a fost ridicată de polițiști

Tânăra omorâtă de Mohamed Iman Mustafa era din Stulpicani. O comunitate întreagă o plânge pe Ioana

EXCLUSIV CRIMINALUL asistentei, condamnat pentru că a bătut o altă fostă iubită! Polițiștii l-au găsit ascuns după soba din casa mamei

Mohamed Iman Mustafa a fost găsit de polițiștii suceveni, la el acasă, în comuna Udești. Individul este principalul suspect în cazul asistentei sucevence ucise cu sânge rece pe o stradă din Cluj

Mohamed Iman Mustafa este principalul suspect în cazul asistentei sucevence ucise cu sânge rece pe o stradă din Cluj

O asistentă medicală din Suceava a fost omorâtă de iubitul gelos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *