Eveniment

Modelul care sfideaza trecerea timpului. La 62 de ani, pozeaza in lenjerie intima

Marie Helvin si-a inceput cariera de model la 15 ani si, dupa cum arata in pictorialul foto, ar putea sa pozeze in continuare.

La 62 de ani, Marie continua sa aiba contract cu agentia Models1 si sa lucreze part-time, desi sustine ca “modellingul de lenjerie intima este extrem de dificil”. Ea este inca foarte solicitata: in prezent, este imaginea unei linii de lenjerie intima pentru femeile mai in varsta.

Marie marturiseste ca merge la sala de patru ori pe saptamana si ridica greutati, pentru a-si tonifia musculatura. “La varsta mea este stresant. Trebuie sa muncesti foarte multi ca sa te mentii in forma: ma antrenez ca un atlet”.

Singurul lucru care nu poate fi lucrat la varsta ei este … elasticitatea pielii si fermitatea bustului. “Sanii mei sunt de aceeasi marime ca intotdeauna, doar ca se afla in alt loc acum” glumeste modelul.

La 60 de ani, Marie a renuntat definitiv la alcool si a ramas uimita de efectele care au urmat: “As vrea sa fi stiut mai devreme ca daca nu mai beau alcool aspectul pielii se va imbunatati, ochii mei voi fi mai luminosi, somnul nu va mai fi o problema, iar nivelul de energie va exploda”.

De asemenea, a renuntat si la tigari la 40 de ani. Cat despre alimentatie, modelul nu a mai mancat carne de 50 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *