Vocea ta

Model de civilizație în cartierul Grigorescu: mormane de gunoaie aruncate lângă ghena de gunoi

Un punct gospodăresc din Grigorescu a devenit un loc de pelerinaj unde lumea vine și își deșartă gunoaiele pe care le transportă în portbagaj. Locuitorii din zonă au reclamat această situație la Primărie care a amendat firma de salubritate. Problema însă nu s-a rezolvat, așa cum ne-a comunicat un cititor, în continuare acolo vin diverse persoane și aruncă gunoaie.

”Va trimit câteva poze cu locul unde se arunca gunoaiele in Cartierul Grigorescu,in spatele Complexului de la Coloane de pe strada Donath.Anul trecut am făcut sesizare la Primărie,cu poze cu tot și mi s-a răspuns ca a fost amendată firma de salubritate ,cu toate ca eu am scris ca ei curată de fiecare data,dar se vine cu mașini din alte locuri și se golesc portbagaje întregi acolo”, semnalează un cititor. 

Această zonă este deservită de către Rosal, firmă care a fost amendată de nenumărate ori de către Primăria Cluj-Napoca pentru modul deficitar în care au desfățurat activitatea de ridicare a deșeurilor. În acest caz însă vina este și a clujenilor care aruncă deșeurile lângă tomberoanele de gunoi și nu fac niciun ufort pentru a colecta selectiv.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *