Eveniment

MOARTEA LOW-COST-ULUI? Wizz Air a anulat vineri patru zboruri de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” spre Paris – Beauvais, Memmingen și Valencia, dar și cel care trebuia să decoleze spre Lyon: ”Este incredibil cum își bate joc de călători această companie”

Zeci de persoane revoltate, vineri, în Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, după ce compania maghiară low-cost Wizz Air a anulat patru zboruri, spre Paris – Beauvais, Memmingen și Valencia, dar și cel care trebuia să decoleze la ora 19:45 spre Lyon (Franța).

Pasagerii s-au enervat și s-au revoltat, relatează cluj.24.ro, încercând să ceară explicații companiei.

Amenințările cu sesizarea Protecției Consumatorilor nu schimbă însă cu nimic practicile acestei companii, dat fiind faptul că în ultimul an au fost sesizate milioane de plângeri împotriva Wizz Air, nu doar în România, ci și în Ungaria.

În cazul anulării cursei de vineri seara, spre Lyon, anunțul anulării a venit în jurul orei 19.00, când călătorii își făceau formalitățile de check-in.

”E incredibil ce face această companie, cum își bate joc de călătorii din Cluj. Nu înțeleg cum i se permit atâtea. Pierdem bani și timp, concedii ratate, și pentru ce? Chiar nu are nimeni curaj să îi amendeze?”, a spus un călător supărat pentru cluj24.ro