In vizor

Moartea Cameliei Ghilian Tișe nu a fost una violentă și nici nu există urme de agresiune. Cauza decesului va fi stabilită de raportul medico-legal

Camelia Ghilian Tișe, fosta soție a președintelui Consiliului județean Cluj, a fost găsită decedată în propria locuință. Polițiștii clujeni au transmis că moartea acesteia nu a fost violentă și nu au fost identificate elemente care să indice posibilitatea unui act de agresiune.

Cauza decesului urmeză să fie stabilită de expertiza medico-legală. Anchetatorii iau în calcul ipoteze decesului din cauze medicale. Aceasta nu a lăsat niciun bilet de adio care să susțină o posibilă sinucidere.

Camelia şi Alin Tişe i-au avut ca naşi de nuntă pe Emil Boc şi soţia sa, iar în urmă cu şase ani cei doi au divorţat, procesul fiind unul foarte mediatizat.

Aveau împreună şi un copil, pe nume Cezar.

Anchetatorii evaluează și posibilitatea ca decesul să fi survenit în urma malariei. E o pistă rezonabilă, având în vedere ca ultima călătoriei a femeii a fost în Zanzibar, locație exotică din care mai mulți români s-au întors infectați.

Citește și:

Tristul si furtunosul destin al Cameliei Ghilian (fosta Tise): ambii parinti s-au sinucis, a avut si ea tentative numeroase de a-si lua viata! O pista de lucru pentru anchetatori este malaria, calatorise in Zanzibar!

Iată și comunicatul transmis de IPJ Cluj:

Cu privire la cauza de ucidere din culpă înregistrată la data de 5 februarie a.c., la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca, privind decesul unei femei, de 47 de ani, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj este abilitat să comunice următoarele:

În urma investigațiilor preliminare efectuate de către polițiști și în baza primelor date indicate de medicii legiști, s-a stabilit că moartea nu a fost violentă și nu au fost identificate elemente care să indice posibilitatea unui act de agresiune.

În vederea elucidării cu exactitate a circumstanțelor și a cauzelor exacte care au condus la decesul persoanei, este necesară finalizarea raportului de expertiză medico-legală.