Din oras

Mizeria de pe strada Hașdeu: o fostă terasă de local este acum loc de depozitare a gunoaielor

Pe strada Hașdeu circulă zilnic sute, poate chiar mii de studenți care de câteva luni sunt nevoiți să treacă pe lângă o terasă dezafectată care a devenit loc de depozitare a crengilor și a gunoaielor. Localul „Tube” s-a închis în toamna anului trecut, iar studenții acuză foștii proprietari pentru aspectul neîngrijit al spațiului. 

„Bănuim că e o problemă care ține de patronul acestui local. Ne-ar plăcea să arate mai bine, dar asta este situația. Nu ni se pare normal cum arată zona aceasta, de câteva luni e așa, încă din iarnă. Arată urât!”, au declarat mai mulți studenți care locuiesc în căminele din zonă.

Locuitorii din zona străzii Hașdeu au făcut numeroase sesizări pe site-ul domnuleprimar.ro, însă autoritățile locale nu par să fie deranjate de mizeria care s-a adunat de-a lungul timpului. 

Nici firmele de salubritate nu par să observe situația atunci când adună gunoiul de pe strada Piezișă sau din jur. Studenții s-au obișnuit, iar nemulțumiții vor trebui să aștepte până când autoritățile vor lua măsuri. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *