In vizor

Mircea Abrudean, prefectul județului Cluj, în cărți pentru funcția de Secretar General al Guvernului. Pe surse: Mircea Abrudean are mandatul politic al filialei PNL Cluj

Prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, se află pe lista scurtă a premierul Florin Cîțu pentru a ocupa funcția de Secretar General al Guvernului. 

Prim-ministrul Florin Cîțu are o listă scurtă de trei nume pentru funcția de Secretar General al Guvernului (SGG), o instituție-cheie din cadrul executivului, au declarat pentru G4Media.ro surse politice. Potrivit acestora, printre cei luați în calcul de șeful guvernului se numără prefectul județului Cluj – Mircea Abrudean, fostul deputat Lucian Heiuș și Tănase Stamule, fost consilier pe probleme economice în Cabinetul Orban.

Sursele Ziar de Cluj confirmă faptul că Mircea Abrudean are mandatul filialei PNL Cluj pentru funcția de Secretar General al Guvernului.

Contactat de Ziar de Cluj, prefectul Mircea Abrudean a recunoscut că se poartă discuții în acest sens, dar că nu vrea să speculeze despre șansele pe care le are să ocupe în viitorul apropiat funcția de Secretar General al Guvernului.

„Deocamdată este o posibilă discuție, nu aș vrea să comentez momentan, nu există nicio certitudine,nimic concret vom vedea dacă se va întâmpla. Momentan ocup funcția de prefect, o funcție onorantă și am destulă treabă la Cluj. Nu aș vrea să speculez, sunt alții în măsură să decidă ce e mai bine”, a declarat Abrudean pentru Ziar de Cluj.

Mircea Abrudean a fost numit în decembrie 2019 în funcția de prefect a județului Cluj. El este un vechi liberal, fost secretar general al PNL Cluj. Abrudean a absolvit Facultatea de Studii Europene  din cadrul UBB și un masterat la SNSPA București în management de proiecte. 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *