Editorial

Miniștrii s-au vaccinat, la noi e stricată „Platforma”. Că așa-i în viață: cine are noroc are, cine nu… mare noroc n-are!

Scris de 53

Astăzi, miercuri, zi mare. Membrii Guvernului s-au vaccinat împotriva COVID-19. Al naibii platformă informatică de programare, cât de bine a funcționat pentru ei și cum se blochează ea când dă de popor. Pun pariu că și parlamentarii s-au vaccinat deja. Ba chiar și funcționarii, ăia speciali, fără de care parlamentarii nu știu ce s-ar face, au terminat cu vaccinarea. Ei sunt importanți, nu noi, plebea. Păi da, că cine să ne mai amețească de cap cu reforme, cine să mai dea legi proaste, cine să mai colecteze șpaga dacă nu ei? Că doar nu noi, că noi avem prioritate doar la vot. Nu știu cum se face, dar indiferent ce organizează politicienii și guvernanții, funcționează „brici” pentru ei și de la foarte prost în sus pentru noi. Cu o singură excepție: scrutinul electoral! Acolo… totul pentru țară, totul pentru popor! Mai țineți minte cum s-au dat ei peste cap să organizeze alegerile, să ne creeze condiții să-i votăm? Orice numai să-i votăm. Care pandemie? Ce scenariu roșu? Nici un lockdown! Nici o amânare! Totul a mers cum nu se poate mai bine. Nici un blocaj, nicăieri.

Membrii Guvernului s-au vaccinat. Și ce credeți, ce-au făcut ei după ce s-au vaccinat? Au ieșit la declarații. Să se dea exemple pentru țară și popor.

Dan Barna: „Pentru ca România să reintre într-o logică firească şi într-o logică de sănătate publică, le recomand tuturor celor care ne urmăresc să se înscrie, să meargă să se vaccineze. Este singura cale prin care putem, sperăm noi, anul acesta, să ieşim din logica pandemiei şi să intrăm într-o logică firească de ţară normală care se dezvoltă. Vaccinul este sigur, vaccinul este necesar. Tuturor vă recomand: mergeți să vă vaccinați”.

Păi, m-aș înscrie să mă vaccinez, măi musiu Barna, dar nu pot că-i stricată „Platforma” vieții.

Kelemen Hunor: „Așa cum am promis, astăzi am venit eu la vaccinare când mi-a venit rândul. Sunt convins că prin vaccinare putem depăși această etapă a pandemiei și încet, încet putem să revenim la viața noastră normală. De aceea le recomand și eu tuturor să se înscrie și să meargă la vaccinare”.

Ioi istenem, Hunor ur! Văd că ești om de cuvânt, ca tot udemeristul serios. Ai promis că te vaccinezi, te-ai vaccinat. No, Hunor baci, io încerc, da’ nu pot să promit că nu merge „Platforma”. Aia care la tine a mers ca să te poți ține de cuvânt. Lasă, bine că ți-a revenit ție viața la normal. Și încă repede. La noi mai încet, încet cum bine spuneai. Atât de încet încât stăm de-a dreptul.

Lucian Bode: „M-am vaccinat, având un sentiment de încredere, încredere în știință, încredere că suntem pe drumul cel bun. Încredere în știință, pentru că eu consider că este singura modalitate de a scăpa de această pandemie. Încredere că suntem pe drumul cel bun, pentru a ne recâștiga dreptul la o viață normală, la viața pe care o aveam înainte de această pandemie. Sigur că decizia de a se vaccina aparține fiecărui cetățean, însă de numărul celor care se vor vaccina depinde foarte mult dacă revenirea la normalitate va fi una rapidă în curând sau va fi una mai lentă. Îi îndemn pe toți românii să se vaccineze…”.

Alt deștept. Ne-a împărtășit el din experiența vaccinării lui. Auziți la el: l-a încercat sentimentul încrederii „că suntem pe drumul cel bun”. Păi mata te-ai vaccinat că erai pe un drum cu prioritate, pe când noi suntem pe unul înfundat. Că, nu știu cum, tocmai la noi s-a gripat „Platforma”. Sigur că decizia de a se vaccina, cum înțelept ați preciazat domnule ministru, aparține fiecărui cetățean, dar putem noi să tot luăm decizia de a ne vaccina, că nu putem. Degeaba ne scremem noi, că „Platforma” asta nu-i decât o glumă proastă . Tot nevaccinați rămânem.

Că deh, așa-i în viață: cine are noroc are, cine nu… mare noroc n-are!ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours Rautacisme
  Emil Boc: “Vom mapa educațional zona metropolitană”. Poate că cu sapa. Sau coasa
 • Acum 4 hours FOTOGRAFILA
  Băiete, încă o tură de randări pe calculator şi powerpointuri pentru presa de chitanţier! Boc vorbeşte despre stadiul investiţiei care OSĂ fie în Borhanci. Stadiul e că s-au mai făcut nişte randări şi slide-uri în powerpoint
 • Acum 4 hours Din oras
  Municipaliteatea mai “articulează” 30 de milioane de euro în 40 de autobuze electrice. Care OSĂ stea în depou cam ca şi celelate
 • Acum 6 hours Eveniment
  BEAT LA VOLAN a rănit trei persoane pe Calea Mănăştur. Cum vă ziceam, genul acesta de inconştienţă ar trebui încadrat la tentativă de omor
 • Acum 6 hours Din oras
  I-au trebuit 20 de ani să “reglementeze” Urbanismul de Cumetrie. Cum OSĂ îl scuze Emil pe Boc că s-a construit haotic în Cluj-Napoca
 • Acum 7 hours General
  ROMÂNIA FURATĂ: Podul din Cluj care se termină într-un câmp cu porumb
 • Acum 8 hours Eveniment
  GHINION: Poliţiştii au reţinut 13 traficanţi de droguri din zona Turda – Cîmpia Turzii
 • Acum 9 hours Politica
  LUCIAN BODE A TRECUT LA AMENINȚĂRI: ”Cu toți cei care mă vor acuza de acum înainte că am secretizat-o mă voi întâlni în instanță pentru că prea mult și-au bătut joc. Au citit-o de nu mai are coperți/ E publică, la Biblioteca Universitară din Cluj și Biblioteca Națională”
 • Acum 10 hours Straineze
  Viktor Orbán, declarații din genunchi: “Rusia nu a căzut deloc în genunchi, în timp ce economiile europene se dărâmă. Trebuie schimbată politica de sancţiuni a UE”
 • Acum 1 day In vizor
  În loc să-i dea una peste ceafă ”euroderutatului” Rareș Bogdan pentru ieșirea putinist-teroristă de ieri, Klaus Iohannis îl mângâie pe creștet: ”L-a luat puțin valul”…
 • Acum 1 day In vizor
  În scandalul de achiziție cu dedicație a BMW-urilor pentru Poliția română de la amicul Schmidt al președintelui Klaus Iohannis, Bode vrea să ne zică că ”Cei patru evangeliști au fost trei: Luca și Matei”
 • Acum 1 day Rautacisme
  Boc aruncă pisicile moarte ale metroului şi centurii metropolitane pe masa Ministerului Transporturilor
 • Acum 1 day Eveniment
  SĂ NE INTOXICĂM “SĂNĂTOS”: Napolitane cu SALMONELLA, retrase din toate magazinele LIDL din țară. ANSVSA: “Poate provoca afecțiuni grave”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE