Editorial

Miniștrii s-au vaccinat, la noi e stricată „Platforma”. Că așa-i în viață: cine are noroc are, cine nu… mare noroc n-are!

Scris de 53

Astăzi, miercuri, zi mare. Membrii Guvernului s-au vaccinat împotriva COVID-19. Al naibii platformă informatică de programare, cât de bine a funcționat pentru ei și cum se blochează ea când dă de popor. Pun pariu că și parlamentarii s-au vaccinat deja. Ba chiar și funcționarii, ăia speciali, fără de care parlamentarii nu știu ce s-ar face, au terminat cu vaccinarea. Ei sunt importanți, nu noi, plebea. Păi da, că cine să ne mai amețească de cap cu reforme, cine să mai dea legi proaste, cine să mai colecteze șpaga dacă nu ei? Că doar nu noi, că noi avem prioritate doar la vot. Nu știu cum se face, dar indiferent ce organizează politicienii și guvernanții, funcționează „brici” pentru ei și de la foarte prost în sus pentru noi. Cu o singură excepție: scrutinul electoral! Acolo… totul pentru țară, totul pentru popor! Mai țineți minte cum s-au dat ei peste cap să organizeze alegerile, să ne creeze condiții să-i votăm? Orice numai să-i votăm. Care pandemie? Ce scenariu roșu? Nici un lockdown! Nici o amânare! Totul a mers cum nu se poate mai bine. Nici un blocaj, nicăieri.

Membrii Guvernului s-au vaccinat. Și ce credeți, ce-au făcut ei după ce s-au vaccinat? Au ieșit la declarații. Să se dea exemple pentru țară și popor.

Dan Barna: „Pentru ca România să reintre într-o logică firească şi într-o logică de sănătate publică, le recomand tuturor celor care ne urmăresc să se înscrie, să meargă să se vaccineze. Este singura cale prin care putem, sperăm noi, anul acesta, să ieşim din logica pandemiei şi să intrăm într-o logică firească de ţară normală care se dezvoltă. Vaccinul este sigur, vaccinul este necesar. Tuturor vă recomand: mergeți să vă vaccinați”.

Păi, m-aș înscrie să mă vaccinez, măi musiu Barna, dar nu pot că-i stricată „Platforma” vieții.

Kelemen Hunor: „Așa cum am promis, astăzi am venit eu la vaccinare când mi-a venit rândul. Sunt convins că prin vaccinare putem depăși această etapă a pandemiei și încet, încet putem să revenim la viața noastră normală. De aceea le recomand și eu tuturor să se înscrie și să meargă la vaccinare”.

Ioi istenem, Hunor ur! Văd că ești om de cuvânt, ca tot udemeristul serios. Ai promis că te vaccinezi, te-ai vaccinat. No, Hunor baci, io încerc, da’ nu pot să promit că nu merge „Platforma”. Aia care la tine a mers ca să te poți ține de cuvânt. Lasă, bine că ți-a revenit ție viața la normal. Și încă repede. La noi mai încet, încet cum bine spuneai. Atât de încet încât stăm de-a dreptul.

Lucian Bode: „M-am vaccinat, având un sentiment de încredere, încredere în știință, încredere că suntem pe drumul cel bun. Încredere în știință, pentru că eu consider că este singura modalitate de a scăpa de această pandemie. Încredere că suntem pe drumul cel bun, pentru a ne recâștiga dreptul la o viață normală, la viața pe care o aveam înainte de această pandemie. Sigur că decizia de a se vaccina aparține fiecărui cetățean, însă de numărul celor care se vor vaccina depinde foarte mult dacă revenirea la normalitate va fi una rapidă în curând sau va fi una mai lentă. Îi îndemn pe toți românii să se vaccineze…”.

Alt deștept. Ne-a împărtășit el din experiența vaccinării lui. Auziți la el: l-a încercat sentimentul încrederii „că suntem pe drumul cel bun”. Păi mata te-ai vaccinat că erai pe un drum cu prioritate, pe când noi suntem pe unul înfundat. Că, nu știu cum, tocmai la noi s-a gripat „Platforma”. Sigur că decizia de a se vaccina, cum înțelept ați preciazat domnule ministru, aparține fiecărui cetățean, dar putem noi să tot luăm decizia de a ne vaccina, că nu putem. Degeaba ne scremem noi, că „Platforma” asta nu-i decât o glumă proastă . Tot nevaccinați rămânem.

Că deh, așa-i în viață: cine are noroc are, cine nu… mare noroc n-are!ULTIMA ORĂ

 • Acum 21 hours Sport
  DACĂ TOT DĂ ACEST ”GIGI BOCALI” AL CLUJULUI 2 MILIOANE DE EURO, U Cluj a avut o prestație execrabilă la Arad
 • Acum 22 hours Eveniment
  NU, nici asta nu e glumă de 1 Aprilie: Primăria Cluj-Napoca a pierdut procesul cu Curtea de Conturi, după ce a băgat peste 3 milioane de lei din bugetul local în buzunarele unor firme de salubritate. Nici județul nu e mai prejos: Urmează tura din acest an, de 31 milioane de euro prădată în salubritate
 • Acum 23 hours In vizor
  NICIO NOUTATE: Mediul privat ține economia României în spate. Pe banii privaților se face dezmățul bugetar
 • Acum 24 hours Politica
  NU E GLUMĂ DE 1 APRILIE, că guvernanții nu glumesc când buzunăresc: Ne paște un val nou de scumpiri
 • Acum 2 days In vizor
  Rareș Bogdan invocă ”forțe oculte“ care vor să-l compromită pentru că a deranjat la Bruxelles! Totul, după ce a apărut informația că ar fi cerut și el șpagă în scandalul de corupție de la Aeroportul Otopeni
 • Acum 2 days In vizor
  Mai ţineţi minte când Ziar de Cluj scria că “Pantelică de la “readepică” s-a pus pe şantajat operatorii de deşeuri cam fără frică”? Păi, pe anul 2022 a încasat de la operatorii de salubritate de peste 5 ori mai mult la Platforma temporară Pata Rât decât a plătit la CMID pentru eliminarea deșeurilor!
 • Acum 2 days Justitie
  EDUCAȚIE CU BĂTĂTORUL DE ȘNIȚERE: Un jandarm din Brașov, trimis în judecată la Tribunalul Militar Cluj, pentru rele tratamente și violență față de propriul copil. Pe ăștia îi caută cineva la cap când îi angajează?
 • Acum 2 days Din oras
  Cică și parcul ”Armătura” e aproape gata. Dacă și lucrătura aceasta arată a parc…
 • Acum 2 days Din oras
  AR FI DE RÂS, DACĂ NU AR FI DE PLÂNS: Directorul Eco Garden se laudă cu ce știe să facă UNTOLD într-o noapte: ”Am terminat de decopertat vechiul gazon”
 • Acum 2 days Politica
  Marcel Ciolacu, după negocierile cu vicepreședintele Comisiei Europene: ”Fermierii români vor primi ajutor din partea UE”
 • Acum 2 days Eveniment
  FRAUDĂ DE 2 MILIOANE DE EURO: Ucraineni cazați doar pe hârtie. Poliția a făcut descinderi și în Cluj
 • Acum 2 days Politica
  Ligia Deca, în contradicție cu ea însăși. A scos salariile profesorilor din proiectul legii Educației, la 20 de zile după ce a anunțat public că salarizarea profesorilor va fi în legea Educației
 • Acum 2 days Eveniment
  Bulgaria și România au înregistrat o scădere a prețurilor la energie electrică, ambele cu -8,44%
Citește și...
Editorial

REPUBLICA PRESCRISĂ ROMÂNIA

E cea mai bună perioadă pentru bandiții României. La cum funcționează justiția în țara asta, […]

Editorial

TOCĂTOARELE DE BANI

Se toacă la bani publici în țara asta mai ceva decât carnea. Dacă facem puțină […]

Recomandările redacției
TOP CITITE