Rautacisme

MINCIUNA PAŞTE GÂŞTE CU BOC PE CENTURĂ. Dar şi nesimţirea e pe măsură. Zice Boc: cei care întârzie la serviciu din cauza traficului vin cu "lenea ca scuză"

Scris de 748

Din faţa unui microfon prietenos la un radio local, unde-şi face PR pe banii clujenilor, primarul Emil Boc a emis două măgării dintre care una este şi o minciună sfruntată. Crezând că mai poate vinde castraveţi grădinarilor, că lumea nu ştie că el este principalul responsabil al Urbanismului de Cumetrie din municipiu, că este cel care a promis parcări fără număr în oraş şi parkinguri la intrările din oraş (şi nu s-a ţinut de nici o promisiune, din contră), că lui şi lipsei personale de viziune administrativă i se datorează traficul infernal din orele în care clujenii se duc la slujbă (şi se întorc) din cartierele-dormitor, şi-a permis să îi acuze de lene pe clujeni.

Moderator: La cât trebuie să plecăm de acasă ca să ajungem la lucru?

Emil Boc: Când eram student, aveam un coleg care ajungea la seminar la 8.01, iar profesorul îi spunea că trebuia să plece mai devreme de acasă cu un minut, ca să ajungă pe ora 8.00. Asta era regula la noi, la Facultatea de Drept. 

Moderator: Dar noi trebuie să plecăm de acasă cu 3 ore, 4, mai devreme. 

Emil Boc: Lenea nu ține loc de scuze!

La fel de bine cum îşi permite să-i acuze de lene pe clujeni, la fel şi aceştia pot să-l acuze fie de faptul că e sluga imobiliarilor, fie că ia şpagă de la aceştia, fie că păstoreşte şpaga în Urbanismul din propria-i “funărie”. Lista de acuzaţii gratuite e deschisă.

Dar să fii numai neobrăzat nu e destul, mai trebuie să fii şi mincinos, să pui moţ. Emil Boc a susţinut că sunt clujeni care au semnat o petiţie ÎMPOTRIVA CENTURII METROPOLITANE… Zău?

Uasecerilă a rămas cu tarele comunismului în el: zici despre metrou, care este doar moftul său personal, înseamnă că zice despre toate cele pe care le-ar păstori. Dai în mine, dai în tine, dai în clasa muncitoare, dai în metrou şi mă doare!

Din câte ştim, centura metropolitană o procrastinează de ani de zile. Clujenii o cer prioritar, înainte de a se irosi degeaba milioane de euro pentru studii de prefezabilitate prin firme de casă pe proiectul inutilului şi imposibilului proiect de metru.

Moderator: Am avut ieri de traversat o parte din Cluj și Floreștiul. M-am bărbierit…

Emil Boc: Vă rog să îi susțineți pe cei care nu vor centură metropolitană, nu vor metru, care au făcut petiție.

Moderator: Cine nu vrea? Ce facem până atunci?

Emil Boc: Sunt unii care își rup cămașa de pe ei!

Felicitări, Maestre, ce ne mai plac nouă minciunile!ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 mins Vocea ta
  Apare un nou #metoo? Proprietara localului Insomnia dă în vileag numele unui alt bărbat violent, după moartea tinerei Molnar Beata
 • Acum 19 mins Rautacisme
  Mesajul subtil al Elenei Udrea pentru Emil Boc
 • Acum 26 mins Din oras
  Sunt șanse ca anul acesta să înceapă lucrările la pasajul Tăietura Turcului? Emil Boc: „Dacă nu vor fi contestații, că aici, partea de contestații, numai Dumnezeu o poate ști!”
 • Acum 2 hours Sport
  Gura securiciului Dîncu adevăr grăiește: „OPERATIV, am lucrat mai mult pentru CFR Cluj”
 • Acum 2 hours Din oras
  Clujul duce tema gunoaielor «la nivelul următor»: „Problema de la Pata Rât nu noi am construit-o. Ea își are originea în anii 2000, prin scăparea de sub control a orașului de-atunci”
 • Acum 3 hours In vizor
  Veste bună pentru investitorii imobiliari, proastă pentru cumpărători! Trenul metropolitan va duce, pe o rază de 50 de km, prețurile mari din Cluj
 • Acum 3 hours Justitie
  Suspecții principali în cazul tinerei ucise ar trebui să fie polițiștii, procurorii și judecătorii? De ce era Bone Ferenc în libertate?
 • Acum 3 hours Din oras
  Termoficare Napoca SA vrea să își facă parc fotovoltaic în Cluj-Napoca
 • Acum 6 hours Din oras
  E ca și făcută – Centura metropolitană – în «etapa finală de pregătire»: „Aceste proiecte vor permite Clujului să treacă iarăși la nivelul următor, în orizontul anilor 2030-2050”
 • Acum 6 hours Din oras
  “FOTOŞOAPELE” lui Emil Boc: “Lucrările la Parcul Zorilor ar putea să înceapă într-o lună de zile”. Cam cum e şi cu “Someşul Navigabil”, clădirea Filarmonicii, sau linia de tramvai prelungită până în Floreşti
 • Acum 6 hours Politica
  Grindeanu: “Tarom trebuie să ajungă la 90% personal navigant şi 10% personal suport, nu invers”. Grindeanu l-a pus administrator la Tarom pe fostul șef al Aeroportului Timișoara, consilier județean PSD
 • Acum 8 hours PubliNews
  Luca Toni, Sébastien Frey și Dario Dainelli vin la Sports Festival!
 • Acum 9 hours Eveniment
  “Trotinetista” care a fugit duminică de la locul accidentului după ce a lovit un pieton s-a predat poliţiei
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE