PubliNews

Micul bazar din centrul Clujului

Proprietarul TRAMVAY, primul magazin din Cluj-Napoca, cu delicatese și condimente turcești aduse direct din Istanbul, ne vorbește despre ”bucătăria internă” a delicateselor și demontează mitul baclavalei preparate cu miere, ori a fisticului din dulciuri, care, în alte magazine, este simpla mazăre. Siropul de rodie din deserturile pentru diabetici, siropul de struguri folosit pentru stimularea lactației și energizarea organismului, sâmburii de bame folosiți terapeutic, pentru tratarea articulațiilor, toate sunt aduse de la mama lor de acasă, din Turcia.  Toate bunătățile vin la pachet cu recomandările și sfaturile celor care lucrează aici și-și rezervă timp să stea de vorbă pe îndelete cu clienții, despre beneficiile condimentelor ți ale produselor mai puțin cunoscute clujenilor. Tramvay nu-și dezminte renumele de micul bazar din centrul Clujului, căci aici găsim narghilele din cupru și lămpi realizate hand-made, petale de trandafiri pentru ceaiuri și deserturi, halva cu dude, dar și băuturile tradiționale turcești, cafeaua la nisip, ceaiul negru și ceaiuri speciale, cu mult cardamom, mentă și ghimbir, cu efect de protejare și întărire a imunității organismului.
 

Interviul integral cu,  îl găsiți în materialul video.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *