Din oras

Mesajul lui Beto Perez pentru fanii Zumba: Ne vedem la Cluj, Romania!

Beto Perez, inventatorul Zumba, trimite un mesaj simpatic catre toti fanii Zumba din Romania. Alaturi de frumoasa Ana Georgescu, Zumba Education Specialist: „Ne vedem la Cluj!”, la cel mai mare show de Zumba organizat vreodata in tara.

 

 

Beto Perez, creatorul Zumba, una dintre cele mai mari vedete ale fitness-ului mondial, va sustine la Cluj un MasterClass de Zumba, in cadrul unui eveniment incendiar organizat la Cluj de catre lantul de sali de sport Gimmy!

Este pentru prima oara cand Beto Perez, creatorul Zumba, vine in Romania, o tara in care exista sute de mii de fani si practicanti ai acestui program de aerobic ce a devenit un fenomen mondial.

Pe 26 octombrie 2014, la Expo Transilvania, mii de iubitori ai Zumba sunt asteptati pentru 4 ore de energie pura in compania marelui Beto Perez!

Detalii despre eveniment, pretul biletelor si felul in care se pot comanda gasiti pe betoperez.gimmy.ro

 

Pentru Romania, pentru sport, pentru toti iubitorii de Zumba

 

“Pe 26 octombrie, Clujul va fi punctul principal pe harta mondiala Zumba. Ne bucuram ca am reusit sa convingem echipa de profesionisti din jurul domnului Beto Perez ca suntem in stare sa organizam un eveniment de asemenea proportii. Dedicam acest eveniment Romaniei, tuturor instructorilor si fanilor Zumba, tuturor celor ce cred in valorile sportului! Ii asteptam pe toti la Cluj pe 26 octombrie ca sa ii aratam domnului Perez ca Romania il respecta si iubeste! Dorinta noastra, a organizatorilor, este sa popularizam prin acest eveniment si mai tare in Romania valorile Zumba”, a declarat Liviu Alexa, proprietarul Gimmy Romania, organizatorul evenimentului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *