Afacerea zilei

Mergi in week-end la Iulius Mall? Iata ce poti manca gustos acolo!

Daca iti vei petrece week-end-ul la Iulius Mall pentru shopping, iti recomandam sa iti refaci puterile cu niste feluri absolut gustoase de la Cantinna, singurul restaurant cu bucatarie deschisa din food-court.

Cantinna a lansat recent mai multe noutati culinare care au avut mult succes in randul clientilor. Toate sunt surprinzatoare si bine facute, asa cum si-a obisnuit Cantinna clientii. 

 

Hotdog brancovenesc – carnati din vita si porc cu gem de chilli si gem de ceapa

 

„Hotdog-ul brancovenesc i-a surprins pe clienti cel mai mult. In primul rand, i-a surprins pretul. 10 lei pentru o chifla gustoasa si doi carnati picanti super gustosi, facuti din carne de vita si porc,  ei bine, e un pret incredibil de bun. Carnatii sunt facuti cu mirodenii alese – cardamom, cuisoare, sare, piper negru, usturoi si anason – gatim hotdog-ul pe loc. Iar marea smecherie sunt cele doua gemuri cu care „imbalsamam” carnatii: gem de ardei iute si chilli si gem de ceapa. E nebunie cu hotdog-ul asta, lumea revine si ne lauda, nu le vine sa creada ce gust are!”

 

Mici cu cartofi Pai-pai si mujdei cu rosii

 

„Aceasta alegere ne-a fost sugerata de clienti. Am cautat cu atentie cea mai buna carne de mici din Cluj si cei mai buni cartofi care se preteaza la prajit, dar care sa nu aiba gust de plastic. Iar mujdeiul inrosit completeaza perfect acest fel. Cand sunteti satui de saorme, dati o sansa micilor Pai-Pai si mujdeiului de la Cantinna, s-ar putea sa va cam placa!, spune Mihaela Tamas, proprietara conceptului Cantinna.

 

Magnificele si neasteptat de bunele chiftele din soia de la Cantinna

 

Ceea ce trebuia sa fie doar un fel principal sezonier, chiftele crocante din soia, s-a transformat intr-un fel permanent, urcand in topul preferintelor clientilor Cantinna:

„Sunt crocante si inlatura orice reticenta a oricarui „carnivor”. Le asezonam cu putin marar, usturoi si boabe de mustar, si le crocantim cum trebuie. Am vandut sute de portii in ultima luna”.

Un pahar de vin rece, nu mult, ci ca sa imbuneze ziua

 

Dar cu adevarat a starnit mirare decizia celor de la Cantinna de a introduce in meniu bere rece la draft (4 lei) si vin la pahar – rosu de Oprisor si alb si roze de Ostrov.

„Un pahar de vin la fiecare masa beau francezii si sunt sanatosi tun! Ne-am gandit sa riscam si sa ii convingem pe clujeni sa isi termine masa cu un pahar mic de vin de calitate de la Cantinna! Vinul nu e o fita, e o alegere potrivita chiar si cand iei o masa rapida. Oamenii reactioneaza la inceput mai ciudat, dar a doua zi se decid si mai cumpara o data”.

 

Mihaela Tamas spune ca afacerea pornita acum 6 luni la Iulius Mall este mereu in crestere:

„Au ras multi de noi, spunand ca nu o sa razbim in lupta cu marile nume din fast-food. Noi ne-am inarmat cu rabdare si ne-am tinut drumul. Tot mai multi clujeni mananca zilnic la noi, tot mai multi isi iau mancarea de la Cantinna pentru acasa. Suntem laudati pentru gust si asta e cea mai mare multumire pentru mine. Chiar daca mai greu, clientii s-au convins ca nu punem rahaturi in mancare, ca nu schimbam calitatea, ca nu avem preturi mari. Din octombrie pana acum, ne-a crescut si numarul de clienti pe zi, dar si valoarea bonului. Avem si un secret pentru fidelizarea clientilor, dar nu o sa il divulg concurentei. Din iunie, cred ca suntem pregatiti pentru home delivery”, a incheiat proprietara restaurantului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *