Vocea ta

Medicii școlari din cadrul Direcției de Asistență Socială și Medicală cer schimbarea conducerii: „Nu suntem tratați egal, ci în funcție de simpatiile șefei”

Un angajat al Direcției Asistență Socială și Medicală din Primăria Cluj-Napoca a făcut o sesizare pentru a semnala neregulile cu care se confruntă medicii școlari clujeni din cadrul instituției. Acesta susține că problemele au apărut deoarece la conducerea instituției nu se află un medic, așa cum consideră ei că ar fi normal și îi cer primarului să ia măsuri.

La conducerea serviciului cabinete medicale din cadrul Direcției de Asitență socială și medicală se află Marcela Voichița Mudure care ocupă această funcție de peste 10 ani. Soțul acesteia  lucrează la Directia Pentru Agricultura Judeteana, Cluj Napoca. Potrivit declarației de avere cei doi dețin trei apartamente, două în Cluj-Napoca și unul în Florești. De asemenea, dețin două terenuri agricole, un teren intravilan și o casă în localitatea Brăișoru din județul Cluj, primite moștenire. Marcela Mudure are un venit lunar obținut de la DASM Cluj-Napoca de 8900 de lei, iar soțul un venit de 5150 de lei.