Afacerea zilei

M&C Muscles, cel mai vechi magazin de suplimente nutritive pentru sportivi din Cluj

Mihai Fenesan este un tanar clujean care s-a apucat de afaceri inca din primii ani de facultate. Fiind pasionat de culturism, a sesizat ca oferta de suplimente nutritive de pe piata era, la acea vreme, foarte restransa.

Student la Stomatologie, Mihai practica de 4 ani culturismul si intelegea nevoile sportivilor si preferintele lor pentru anumite produse care s-au dovedit mai eficiente.

Primul magazin l-a deschis in 2003, pe Memorandumului si astazi functioneaza la aceeasi adresa. Intre timp, a mai deschis unul la etajul II in Piata Marasti, chiar sub sala de fitness.

M&C Muscles ofera o gama larga de suplimente nutritive pentru sportivi, proteine, aminoacizi, gainere, anticatabolice, creatina, volumizatoare musculare, energizante, vitamine, minerale si suplimente pentru sanatate (ginseng, luteina, colagen, omega 3, crom). De asemenea, aici puteti gasi si accesorii pentru antrenament, shakere, recipiente pentru bauturi, tricouri, centuri, bandaje pentru incheieturi si manusi.

Toate produsele sunt originale, cele straine sunt aduse de la importatori directi, iar cele romanesti direct de la producatori.

„Nu practicam adaosuri mari, avem marci la care adaosul este de doar 7%, pentru ca am vrut sa oferim produse de calitate la preturi corecte”, spune Mihai Fenesan, fondatorul afacerii.

Suplimentele nutritive pentru sportivi au rolul de a reface echilibrul hidric si energetic in urma eforturilor depuse la antrenament si de a sustine cresterea in masa musculara, cu ajutorul unor substante mai usor asimilabile. Chiar si medicii oncologi recomanda shake-urile cu proteine pacientilor care trebuie sa castige in greutate dupa operatie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *