Din oras

Maurer Panoramic donează 5000 de euro pentru a susține Spitalul Județean Cluj în lupta cu coronavirusul

Maurer Panoramic a răspuns apelului umanitar inițiat de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, prin donarea a 5000 de euro în scopul achizitonarii de kit-uri de depistare a infecției cu noul coronavirus.

”Încurajăm partenerii, clienții, colaboratorii și pe toți cei care ne urmăresc, să susțină eforturile celor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, contribuind cu donații în contul: RO24TREZ21620F370100XXXX, deschis la Trezoreria Cluj-Napoca, beneficiar Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, CUI 4288080, sediul Str. Clinicilor, nr. 3-5, cu specificația: „pentru nevoi curente”. Haideți să le arătăm că nu sunt singuri, în eforturile lor din această perioada dificilă!”, este mesajul transmis de Maurer Panoramic

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca a început, încă din luna ianuarie, să se pregătească pentru a face față fluxului crescut de pacienți, în contextul epidemiei COVID-19.

Astfel, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca a cumpărat, din venituri proprii, un echipament de diagnosticare, scurtând, astfel, timpul de așteptare pentru depistarea infecției cu noul coronavirus. În acest fel, medicii pot decide prompt maniera în care vor aborda terapeutic, fiecare caz. Aparatul PCR este instalat în cadrul Departamentului de Genetică al Institutului Imogen, iar personalul de specialitate are toate competențele necesare efectuării acestui tip de teste.

Pentru fiecare test de depistare a infecției cu noul coronavirus e nevoie de folosirea a două kit-uri – unul de extracție și altul de detecție. Chiar dacă dintr-un singur kit pot fi făcute mai multe teste, e nevoie de ambele kit-uri, pentru ca rezultatele să fie concludente. Pentru a asigura continuitatea testărilor, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca are nevoie de ajutorul comunității.

Împreună suntem puternici!

Donează și #staiacasa, pentru a limita răspândirea COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *