Justitie

Martora cheie din dosarul Pești la Dej a cerut ordin de protecție împotriva proxenetului Jula. Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu a fost agresată și amenințată

Monica Buda, cunoscută în lumea mondenă sub numele de Monica Hill, a apelat la ajutorul polițiștilor clujeni după ce proxenetul Lucian Jula a agresat-o în timp ce se afla în locuința lui. Tânăra de doar 21 de ani a cerut ordin de protecție împotriva lui Jula, document emis de polițiști pentru o perioadă scurtă, însă când s-a pus în discuție în fața judecătorilor cearta dintre ei, Monica Hill, martorul cheie din dosarul Pești la Dej, și-a retras sesizarea. 

Întregul scandal s-a pentrecut la sfârșitul lunii august. Monica Hill se afla în locuința proxenetului Jula, în Cluj-Napoca, moment în care a cerut ajutorul polițiștilor, susținând că a fost amenințată, înjurată și împinsă de către acesta. 

„La data de 28 august a.c., în baza unei sesizări privind o stare conflictuală, polițiștii Secției 7 Poliție Cluj-Napoca au emis un ordin de protecție provizoriu, în conformitate cu prevederile legale, împotriva unui bărbat în vârstă de 32 de ani, din Cluj-Napoca. Între acesta și o femeie în vârstă de 21 de ani s-ar fi derulat o situație conflictuală, în timp ce se aflau la locuința bărbatului. În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu”, arată cei de la IPJ Cluj.

Culmea, trei zile mai târziu, tânăra le-a declarat magistraților că dorește încetarea efectelor ordinului de protecție: 

„Ia act de renunțarea la judecata cererii privind emiterea ordinului de protecție formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca pentru reclamanta contradictoriu cu pârâtul și, în consecință: Constată încetarea efectelor Ordinului de Protecție provizoriu nr. 688658 emis la data de 28.08.2021 de Secția 7 Poliție până la data de 02.09.2021, ora 04,30, confirmat de către Procuror la data de 28.08.2021, ora 9,45”, se arată în soluția pe scurt.

Martor cheie în dosarul Pești la Dej: „Io, ieri, i-am zis, înainte să-l aresteze, în ziua în care l-au arestat, la JULA, – du-te, te pui lângă aia, pe 100 de euro”

Monica Hill, tânăra care a încercat să își construiască o carieră în lumea modei, a apărut de mai multe ori în presa locală și în CanCan. Dacă la București este cunoscută pentru o relație amoroasă cu Cătălin Botezatu și un scandal cât casa despre faptul că a fost violată de ”Ureche”, finul lui Nuțu Cămătaru, în atenția presei locale din Cluj-Napoca a intrat după ce s-a aflat că apare în mai multe interceptări din dosarul Peștii de la Dej.

Practic, tânăra fusese în trecut amanta lui Lucian Jula, cel despre care astăzi procurorii susțin că a fost proxenetul soției. În primăvara anului trecut, moment în care Cosmin Sorin Pop aka Șarpele, Codin Pop aka Coco, Călin Man și Lucian Jula au fost arestați, conversațiile purtate de Monica Hill cu o anume Renata, o altă prostituată urmărită de anchetatorii de la Dej, serveau drept probe incriminatorii pentru ex-iubitul acesteia. 

Vezi și: STENOGRAME din DOSARUL PEȘTI la DEJ/ Monica Hill, fosta iubită a lui Cătălin BOTEZATU, amanta proxenetului JULA: „Io nu-s nici din DEJ, nici din Bistrița, să mă f*t pe 50 de EURO”. Jula își punea NEVASTA la PRODUS în DUBAI

În rechizitoriul prin care Jula este trimis în judecată pentru proxenetism se menționează și câteva conversații purtate în ziua arestării. Monica Hill afla atunci că anchetatorii i-au săltat pe amicii ei proxeneți și se temea că Iulia Jula, la acel moment soția lui Lucian, va formula denunțuri odată ce ar afla că ea a fost amanta acestuia. 

Desigur, în fața procurorilor, Monica Hill a declarat că stenogramele de la dosar, cu conversațiile pe care ea le purta

cu alte prostituate,  despre relația ei cu Jula erau invenții, iar ”antreprenorul” clujean e un afacerist onest, nicidecum un proxenet. 

Între timp, Iulia a divorțat de Lucian Jula și le-a declarat procurorilor că nu dorește să facă parte din proces, cu atât mai puțin să se consituie parte vătămată. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *