Politica

Marius Nicoară infirmă zvonurile potrivit cărora ar pleca în tabăra ALDE. De ce l-a criticat pe Emil Boc?

În ultima perioadă s-a vehiculat în spațiul public faptul că senatorul liberal Marius Nicoară și-ar pregăti terenul să plece în ALDE. Aceste informații au apărut în contextul în care senatorul a avut o întâlnire cu Călin Popescu Tăriceanu. Mai mult, l-a criticat pe Emil Boc în ceea ce privește proiectul metroului în Cluj, ceea ce ar putea duce la speculații privind unele opinii divergente în interiorul partidului.

Marius Nicoară spune că nu are de gând să plece din PNL. Cel puțin acest lucru l-a spus luni.

“Am fost la o discuție cu Călin Popescu Tăriceanu într-o chestiune legată de o biserică, să ajut în cazul unui proiect al unei biserici și probabil de aici s-a speculat că aș fi fost la negocieri ca să mă înscriu în ALDE. Sunt membru PNL, rămân în partid, vine și vacanța parlamentară…”, a declarat Marius Nicoară pentru Ziar de Cluj.

Referitor la metrou, senatorul PNL a precizat că este vorba despre opinii diferite strict pe această temă. În rest, nu are opinii divergente cu Emil Boc, colegul său de partid.

“Nu am opinii contradictorii cu domnul Boc, am doar o viziune diferită asupra acestui proiect al construirii unui metrou în Cluj-Napoca. Eu consider că trebuie să rezolvăm problema traficului în următorii 3-4 ani, pe când metroul este o chestiune pe 15 ani”, a afirmat Nicoară.

Senatorul PNL se arată surprins de faptul că Emil Boc a reîncălzit proiectul metroului, în condițiile în care acesta este un subiect care a mai fost adus în atenția opiniei publice în urmă cu câțiva ani. Chiar și Gheorghe Funar visa la metrou și tunel pe sub Feleac.

Trebuie precizat și faptul că Marius Nicoară s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins beat la volan. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *