Politica

Marius Nicoara: "Domnul Seplecan, daca ar avea onoare, si-ar da singur demisia"

Scris de 1,533

Copresedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, este de parere ca Mihai Seplecan ar trebui sa isi dea demisia de onoare. Astazi, senatorul Alin Tise a cerut demisia presedintelui Consiliului Judetean Cluj, dupa ce, ieri, acesta s-a dat drept castigator al unui concurs organizat de Tarom si aeroportul clujean, “Pasagerul cu numarul un milion”, pentru a castiga capital de imagine.

Nicoara: “Imi cer scuze public fata de alegatorii PNL”

Din nefericire pentru PNL, afirmatiile domnului senator Alin Tise sunt reale, pentru mine este incredibil. Voi avea o discutie si chiar o sedinta in Biroul Politic Municipal, vom discuta solicitarile si ceea ce spune domnul Alin Tise, caruia, din pacate, ii dau dreptate.
Imi cer scuze in mod public atat fata de doamna Olanescu Ioana (careia Seplecan a sustinut ca i-a donat premiul castigat, n.r.), cat si fata de restul alegatorilor Partidului National Liberal. Imi cer eu scuze pentru situatia creata si evident vom avea, dupa discutia de la nivelul Biroului Politic Municipal, o discutie si cu liderii Partidului National Liberal la Bucuresti, tinand cont de demnitatea pe care o ocupa domnul Seplecan”, a declarat Marius Nicoara pentru Ziar de Cluj.

“Domnul Seplecan, daca ar avea onoare, si-ar da singur demisia”

Alin Tise l-a provocat pe Marius Nicoara sa ceara demisia lui Seplecan. In replica, Nicoara spune ca presedintele Consiliului Judetean Cluj ar trebui sa isi dea demisia de onoare.

“Eu cred ca este vorba de onoarea domnului Seplecan. Demisia nu pot sa i-o cer eu, ca si coleg al lui, din vechiul Partid National Liberal. Demisia i-o poate cere Biroul Politic Judetean si Biroul Politic National. Domnul Seplecan, daca ar avea onoare, si-ar da singur demisia”, a declarat politicianul.

Cat priveste un inlocuitor pentru Seplecan la sefia CJ Cluj, Nicoara spune ca decizia va fi luata de comun acord cu colegii din conducerea locala a partidului.ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Politica
  ACUM SE VA VEDEA DACĂ PRIMEAZĂ ”BLIDUL” ÎN FAȚA VOCAȚIEI: Vârsta de pensionare va crește la 65 de ani pentru militari, diplomați, personalul auxiliar din instanțe. Impozit de 30% pentru o cotă din pensiile speciale. Pensiile magistraților aflate în plată se vor recalcula
 • Acum 4 hours FOTOGRAFILA
  Cât a durat ”asfaltarea” ”înainte de termen” a străzii Dragalina? Ei, bine, se sparge la loc. ”Nu e vina lor”, ci a celor care au lăsat niște țeavă pe dinafară
 • Acum 5 hours Rautacisme
  Întrebare a la Radio Erevan: Ce OSĂ conțină Parcul Gh. Dima din Zorilor, care trebuia licitat încă de anul trecut? OSĂ conțină beton și dale. Și 1001 povești despre arbori în plus
 • Acum 6 hours General
  Ciolacu: Președinta Ungariei a făcut declarații total inacceptabile, cu caracter revizionist pe tema Transilvaniei
 • Acum 7 hours Politica
  PROASTA COMUNICARE A PSD ÎN GREVA PROFESORILOR: Când nu s-a respectat niciodată Legea care acordă 6% din PIB Educației, să vii să contracarezi ”dreptul la grevă” cu ”dreptul la educație”, înseamnă să ai consilieri extrem de proști!
 • Acum 7 hours Eveniment
  Președintele sindicatelor din Educație: ”În momentul de față vorbim de amânarea examenelor”
 • Acum 8 hours Editorial
  Dervișii rotitori de la Guvernare
 • Acum 9 hours In vizor
  Le-au trebuit PATRU ani de la concursul de soluții pentru a ajunge, în sfârșit, să prezinte Comisiei de Urbanism (de Cumetrie din ”bocărie”) reamenajarea Cetățuii!
 • Acum 10 hours Sport
  Dan Petrescu a sărit la bătaie cu propriul jucător și i-a bătut obrazul lui Hagi
 • Acum 10 hours Eveniment
  Greva din învăţământ continuă: ”Guvernul trebuie să înțeleagă, măcar acum, în al doisprezecelea ceas”
 • Acum 11 hours Politica
  OPTIMISM: Vasile Dîncu susține că ”rotativa” OSĂ se facă
 • Acum 12 hours Politica
  ROTATIVA S-A ÎNȚEPENIT ÎN SARABANDA GREVELOR: Angajaţii CFR protestează luni în faţa Ministerului Transporturilor
 • Acum 22 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE