In vizor

Marius Merca isi promoveaza gratis CD-ul de colinde in centrul Clujului

“Marius Merca de la Radio Cluj” este eroul targului din acest an din Piata Unirii. Pe langa profiturile uriase primite de la administratia locala si judeteana pentru firma sa de sonorizare, acum isi promoveaza si CD-ul de colinde pe banii clujenilor. Afise gigantice cu el in costum popular au fost lipite pe casuta din centrul evenimentului, CD-de colinde pe care l-a lansat se vinde chiar la standul organizatorilor.

“Ninge cu colinde” se numeste CD-de colinde promovat in mijlocul targului de sarbatori din acest an. Un afis vertical lipit pe casuta din mijlocul pietei anunta, langa poza omului de radio in costum popular, ca “Marius Merca de la Radio Cluj va ofera primul sau album de cantece de sarbatori: „Ninge cu colinde”.

“Acum suntem impreuna in case si in suflete. Sarbatori fericite!”, continua textul de pe afis.

Acelasi text se regaseste partial si pe afisul de pe cealalta latura a casutei, conceput insa pe orizontala.

La standul organizatorilor, acolo unde se vinde ceai, vin fiert, cani si alte produse, insusi CD-ul lui Merca se afla la vanzare, rezemat de o oala, langa un vas rosu de plastic din care se vand batistute cu un leu.

CD-ul contine colinde originale cum ar fi “Coborat-a coborat”, “Deschide usa, crestine”, “Scoala gazda din patut” sau “La multi ani cu bine”, unele interpretate alaturi de Clubul Vedetelor.

http://www.youtube.com/watch?v=6g0NWupjn3Q

Reamintim ca, pe langa activitatea de redactor muzical la Radio Cluj, Merca face bani buni de multi ani asigurand sonorizarea la mai toate evenimentele organizate de administratia locala si judeteana, cu firma sa MM Show.

 „Noi nu raspundem de afisele acelea, domnul Merca se ocupa de sponorizare la scena si lor li s-a asigurat o casuta unde au instalatiile, acolo se promoveaza dansul”, a precizat Sergiu Liti, organizatorul Targului de Craciun din Piata Unirii.

Despre folosirea denumirii de Radio Cluj in promovarea propriului CD, directorul interimar al institutiei, Bogdan Rosca a declarat ca nu stie nimic, fiind in concediu in aceasta perioada.

Pana la publicarea articolului, Marius Merca nu a putut fi contactat pentru a-si expune punctul de vedere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *