In vizor

Marius Merca isi promoveaza gratis CD-ul de colinde in centrul Clujului

Scris de 575

“Marius Merca de la Radio Cluj” este eroul targului din acest an din Piata Unirii. Pe langa profiturile uriase primite de la administratia locala si judeteana pentru firma sa de sonorizare, acum isi promoveaza si CD-ul de colinde pe banii clujenilor. Afise gigantice cu el in costum popular au fost lipite pe casuta din centrul evenimentului, CD-de colinde pe care l-a lansat se vinde chiar la standul organizatorilor.

“Ninge cu colinde” se numeste CD-de colinde promovat in mijlocul targului de sarbatori din acest an. Un afis vertical lipit pe casuta din mijlocul pietei anunta, langa poza omului de radio in costum popular, ca “Marius Merca de la Radio Cluj va ofera primul sau album de cantece de sarbatori: “Ninge cu colinde”.

“Acum suntem impreuna in case si in suflete. Sarbatori fericite!”, continua textul de pe afis.

Acelasi text se regaseste partial si pe afisul de pe cealalta latura a casutei, conceput insa pe orizontala.

La standul organizatorilor, acolo unde se vinde ceai, vin fiert, cani si alte produse, insusi CD-ul lui Merca se afla la vanzare, rezemat de o oala, langa un vas rosu de plastic din care se vand batistute cu un leu.

CD-ul contine colinde originale cum ar fi “Coborat-a coborat”, “Deschide usa, crestine”, “Scoala gazda din patut” sau “La multi ani cu bine”, unele interpretate alaturi de Clubul Vedetelor.

http://www.youtube.com/watch?v=6g0NWupjn3Q

Reamintim ca, pe langa activitatea de redactor muzical la Radio Cluj, Merca face bani buni de multi ani asigurand sonorizarea la mai toate evenimentele organizate de administratia locala si judeteana, cu firma sa MM Show.

 “Noi nu raspundem de afisele acelea, domnul Merca se ocupa de sponorizare la scena si lor li s-a asigurat o casuta unde au instalatiile, acolo se promoveaza dansul”, a precizat Sergiu Liti, organizatorul Targului de Craciun din Piata Unirii.

Despre folosirea denumirii de Radio Cluj in promovarea propriului CD, directorul interimar al institutiei, Bogdan Rosca a declarat ca nu stie nimic, fiind in concediu in aceasta perioada.

Pana la publicarea articolului, Marius Merca nu a putut fi contactat pentru a-si expune punctul de vedere.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Sport
  Dacă nu era Ziar de Cluj să scrie despre scandalul alcooliştilor de la U Cluj, totul se muşamaliza. Petrecăreţii au fost “sancţionaţi”. După ce a omis ştirea iniţială, presa de chitanţer uită să ne citeze
 • Acum 5 hours Jos palaria
  Regizorul clujean Gábor Tompa a fost reales în funcția de președinte al Uniunii Teatrelor din Europa
 • Acum 7 hours Din oras
  Ziar de Cluj a scris: ”Domnule Tișe, ieșiți din globul de cristal că vă înecați de la atât fum de trabuc și respirați realitățile cu care se confruntă CETĂȚENII!” Alin Tișe s-a conformat: ”Îmi cer scuze clujenilor”
 • Acum 8 hours FOTOGRAFILA
  Cum se numește primarul care-și numește ”isterici” criticii, clujeni plătitori de taxe și impozite? Care este diferența dintre un astfel de nesimțit și cei care-ți spun: “dar de ce nu pleci dacă e aşa rău?”
 • Acum 8 hours Din oras
  Rozorita a devenit (iar) sefa la APIA Cluj! PSD-ul lui Cordos, tot mai penibil!
 • Acum 10 hours In vizor
  Directoarea de la liceul din Turda care a lăsat un fost lider al interlopilor turdeni să le predea copiilor a fost demisă. Presiunea publică este mai mare decât instituția reabilitării.
 • Acum 10 hours Editorial
  Excesul de ”Moși” și ”tradiții” protembelizate, dăunează grav sănătății sufletești
 • Acum 12 hours Analiza
  IMBECILITATEA GUVERNANȚILOR: Taxele care pun și mai mare presiune pe inflație. Studiu realizat de profesori de la Academia de Studii Economice București și de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj
 • Acum 13 hours Justitie
  Procurorii clujeni au reconstituit filmul violului de care este acuzat un polițist de la Serviciul Rutier de la IPJ Cluj
 • Acum 1 day Justitie
  JUSTIȚIE CU ORDIN DE ZI PE UNITATE: Alina Bica și Dorin Cocoș scapă de judecată în dosarul ANRP după ce faptele s-au prescris. Se încheie procesul și pentru Crinuța Dumitrean, Sergiu Diacomatu și Gheorghe Stelian, cu condamnări grele în primă instanță
 • Acum 1 day In vizor
  Dacă Emil Boc OSĂ rezolve ”monstruoasa construcție” din Piața Mărăști, va avea un ”Jos pălăria” de la noi. Emil Boc spune că piața trebuie închisă pentru că e un pericol public
 • Acum 1 day Din oras
  S-a ”rezolvat” Strada Victor Papilian, de e gata din nou să o ia la vale. ”Soluțiile alese în cazul alunecărilor de teren de pe strada din cartierul Europa ar putea agrava și mai tare situația”
 • Acum 1 day General
  SĂRĂCIE A LA CLUJ: Elevii se angajează din lipsa banilor, ceea ce duce la abandonul școlar
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE