Din oras

38.000 de euro pentru tiparirea oficiosului Primariei

Municipalitatea cauta ofertanti pentru tiparirea Jurnalului Municipal, publicatia oficiala a Primariei. Suma pe care o ofera este de 171.000 de lei, aproape dubla fata de cea cheltuita anul trecut si ar trebui sa acopere tiparirea a patru editii de cate 60.000 de exemplare.

Contractul in vigoare este incheiat cu tipografia Garamond, care tipareste fiecare bucata de revista cu aproximativ 40 de bani. La suma oferita de Primarie fiecare revista s-ar plati cu 70 de bani plus TVA.

Jurnalului Municipal, ziarul Primariei de “informare cetateneasca”, publicatie care  scoate in evidenta marile realizari si proiectele derulate de administratia locala incepand din 2010 se tipareste o data la trei luni, fiind editate cate patru numere pe an. Atat in 2012 cat si in 2013 s-au cheltuit aproape 100.000 de lei pe an pentru tiparirea publicatiei.

Pe de alta parte, proiectul similar al Consiliului Judetean – Jurnalul Judetului – a intrat in “vacanta” dupa numai doua numere. Pentru aceasta publicatie, cu opt pagini full-color forul judetean a alocat aproape 12.000 de lei pe o perioada de sapte luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *