In vizor

Marica nu fură numai nevestele altora, fură și din averea finului Ilie Năstase

Scris de 881

Ciprian Marica (36 de ani) este acuzat de Ilie Năstase (75), chiar finul său, că ar fi solicitat excluderea acestuia din Fundația „Ilie Năstase”, cea care administrează Baza Voința. Marica ar fi avut succes în demersul său, iar fostul jucător de tenis s-a declarat trădat: „Mi-a luat baza, nu-mi vine să cred”. 

Baza sportivă Voința din București, „născută” în 1956, a fost preluată de Ilie Năstase în 2012, după mai multe procese între fostul mare jucător de tenis, Clubul Voința și MTS.

 Astăzi, Ilie Năstase susține că Ciprian Marica, tocmai nașul său, l-a păcălit și i-a „luat” baza, locul său în Fundația care o administrează fiind luat de tatăl și unchiul lui Ciprian.

Ilie Năstase: „Marica mi-a luat baza, m-a scos din Fundație!”

„Nasty”, care avea o relație apropiată cu Ciprian Marica, a rămas împietrit când avocații i-au transmis decizia din instanță:

„Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut Ciprian Marica! Mi-a luat baza Voința, m-a scos din Fundație! M-a anunțat acum avocatul! Am și probleme cu inima, am bypass, nu mă simt prea bine… L-a băgat pe taică-său în Fundația mea, imediat ce m-a scos pe mine! Și pe unchiul lui l-a introdus, nu-mi vine să cred. 

Nu am ce să discut cu el, o să discute avocatul. Stau cu soția mea și nu ne vine să credem ce se întâmplă”, a transmis fostul număr 1 mondial din tenis pentru ProSport.

Potrivit sursei citate, relația celor doi s-a deteriorat din cauza banilor. În mai, Ciprian Marica ar fi solicitat la Judecătoria Sectorului 1 din București excluderea lui Ilie Năstase din fundația care-i poartă numele. 

Inițiativa sa a eșuat, dar Marica ar fi făcut o solicitare similară în septembrie, de această dată cu succes. Decizia privind modificarea actului constitutiv a venit în octombrie, iar Ilie Năstase ar fi fost scos din Fundație. În locul său, aduși tatăl și unchiul fostului fotbalist.

Citește continuarea aici. ULTIMA ORĂ

 • Acum 20 mins Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 2 hours Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 4 hours Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 4 hours In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 4 hours Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 6 hours In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 6 hours Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 7 hours In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 8 hours Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 9 hours Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 18 hours Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
 • Acum 23 hours PubliNews
  Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi
 • Acum 1 day PubliNews
  Grupul IULIUS a montat panouri fotovoltaice pe toate proprietăţile din portofoliu, inclusiv pe Iulius Mall Cluj, care vor produce 5.500 MWh anual, la nivel de grup
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE