Rautacisme

Mariana Ratiu + telefonul lui Oleleu = love

Munca la Consiliul Judetean e istovitoare. Pentru Mariana Ratiu, directorul executiv al Consiliului Judetean Cluj, e impovaratoare. Trebuie sa fie atenta mereu la toate detaliile: sa nu se faca licitatii pentru cine nu trebuie, sa nu se faca achizitii pentru dusmani, sa ii pazeasca spatele lui Horea Uioreanu, ca sa nu faca prostii, bref, sa fie cu ochii in 4, ca lumea e rea si ticaloasa si un-doi arunca la presa informatii, cum e informatia aparuta in Monitorul de Cluj ca ea, functionar public, umbla cu un Audi A3 decapotabil. Dar cu ce sa umble, ma rog frumos, cu Loganul? Mai vine Dragnea, mai vine un ambasador, atat de ipocriti am ajuns?

In fine, Mariana Ratiu este o femeie capabila, cu atentie distributiva. La o sedinta mai restransa ce a avut loc recent la CJ, dar nu atat de restransa incat sa nu avem si noi niste ochi si niste urechi, la un moment dat, telefonul naravas al lui Nelu Oleleu a inceput sa sune, deranjand asistenta. Nu, nu era Coroian, prietenul sau de o viata de la PDL, cu care s-a batut ca-n Baisoara pe coridoarele Transilvania Live, era altcineva. Impasibila si comportandu-se extrem de familiar, Mariana a bagat manuta in buzunarul costumului domnului vice Oleleu, a scos mobilul, a privit interesata la apelant si l-a inchis. La fel de impasibil, ca si cum ar fi fost normal ca altcineva in afara de nevasta sa iti bage mana in costum dupa mobil, Oleleu si-a continuat discursul.

Aveti grija, doamna Ratiu, ca nesimtitii de functionari din CJ interpreteaza orice. Chiar si un zambet gales dat „cand nu observa nimeni”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *