Politica

Marian Oprișan: Încă un fake-news de la băieții cu epoleți

Marți, 27 noiembrie 2018, la România TV în cadrul emisiunii ”Ediția de Seară” secretarul general interimar al PSD, Codrin Ștefănescu a făcut mai multe afirmații legate de actualitatea politică din România, făcând mai multe referiri la adresa mea: ”Haideți să vedem ce a făcut propaganda înainte de a fi chemați o grămadă de colegi pe dosarul ăsta…știau exact cine va fi chemat și cine nu va fi chemat și i-a sunat. Ăștia de la Hotnews, Ziare.com l-au sunat și pe Marian Oprișan. ”Domnule cum a fost la vânătoare, la șpriț acum 9 ani de zile? Ăsta s-a înfuriat…Domnule mă întrebați ce am vorbit acum 9 ani de zile cu prieteni de-ai mei la o masă? Ce am băut și ce am mâncat acum 9-10 ani”?

Tot marți, 27 noiembrie 2018, mai multe site-uri de știri on-line au publicat un fake-news care spune că aș fi fost audiat la DNA într-un dosar în care e vizat Liviu Dragnea și că în cadrul audierilor aș fi răbufnit, amenințând procurorii DNA că PSD nu se va opri până nu distruge justiția și că, mai mult, i-aș fi anunțat pe aceștia că PSD va da legea amnistiei și grațierii.

Dacă în ceea ce privește relatarea de mai sus, site-urile de știri pe care le voi prezenta mai jos fabrica știrea folosind fraze diferite, toate atribuie aceleași cuvinte lui Codrin Ștefănescu:

„Ăsta s-a înfuriat! Cum adică, mă întrebați pe mine ce am vorbit și am făcut cu prietenii mei acum 9-10 ani de zile? Credeți că ne puneți nouă călușul în gură? Vom continua să modificăm legile și oricum vom da legea amnistiei și grațierii”.

Că este vorba despre un fake-news este evident, dar aș dori să fac următoarele precizări, pentru că nu putem lăsa, la nesfârșit, ca o serie de influenceri cu trese, care dețin diverse site-uri on-line, să manipuleze într-o manieră atât de ordinară!

Nu am fost citat la DNA în nicio calitate în legătură cu vânătoarea de acum un deceniu la care am participat împreună cu mai mulți colegi, printre care și domnul Liviu Dragnea.

În România, Parlamentul și Guvernul, atunci când este investit de Parlament, sunt singurele instituții care au dreptul de a legifera. Prin urmare, astfel de povești prin care se induce faptul că PSD ar dori să facă și să dreagă pe un subiect sau pe altul sunt doar invenții gândite în laboratoarele influencerilor cu trese și publicate în gazetele lor on-line.

Pentru toți ceilalți, care doresc să afle adevărul, pot descoperi declarația domnului Codrin Ștefănescu referitoare la mine, la minutul 17:51 pe canalul de Youtube al România TV, aici: https://bit.ly/2PZTA72.

Site-urile de tristă amintire care se ocupă cu mistificarea permanentă a adevărului, atunci când vine vorba de PSD sunt:

news.ro; g4media.ro; aktual24.ro; comisarul.ro; ziare.com. 

Evident, sunt și multe alte instituții mass-media care au preluat fake-news-ul și care, din păcate, nu au verificat veridicitatea declarației domnului Codrin Ștefănescu.

Vicepreședinte PSD,

Marian Oprișan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *