Din oras

Maria Nazionale va aduce la Cluj splendoarea muzicii napoletane

Una dintre cele mai populare cantarete pop a Italiei va canta in curand pentru prima data in Romania. Primul concert va avea loc in 13 mai la Bucuresti, urmand ca in 15 mai, de la ora 20, artista sa cante pe scena Salii Sporturilor “Horea Demian” din Cluj-Napoca. 

Maria Nazionale va ajunge la Cluj-Napoca in data de 15 mai, dupa concertul pe care-l va sustine la Sala Palatului din Bucuresti. Artista, impreuna cu band-ul ei, vor ramane la Cluj pana in data de 16 mai, au dezvaluit oficialii agentiei Amprenta Advertising, aceiasi care au mai adus in fata publicului clujean nume ca Vaya con Dios, si, recent, scanteietoarea Ana Moura. 

“Muzica napoletana este un gen muzical plin de incarcatura emotionala la care daca mai adaugam si vocea puternica a artistei, efectul asupra publicului va fi unul desavarsit. Suntem convinsi ca cei ce vor fi prezenti la concerte, vor ramane cu o parere extraordinara despre felul in care Maria Nazionale reuseste sa aduca cu ea putin din sufletul Italiei”,a  declarat Decebal Cotoc, managerul agentiei.

Artista si echipa care o va insoti vor fi cazati la unul dintre hotelurile de cinci stele  din Cluj-Napoca.

“Ca si „pretentii de vedeta”, va comunicam faptul ca Maria Nazionale nu se numara printre artistii cu cerinte speciale, ea fiind o persoana simpla si foarte populara in relatiile cu cei cu care colaboreaza”, au dezvaluit organizatorii pentru Ziar de Cluj. 

Despre playlist-ul pentru turneul pe care Maria Nazionale il va sustine in premiera in Romania in luna mai, reprezentantii Amprenta Advertising au precizat ca “va contine atat piese noi de pe ultimul sau album, cat si piese care au facut-o celebra: „Ciao, Ciao”, „Odiami”, „C’e lei”, „Storie Piccerelle”. 

“Despre piesa „Ciao Ciao”, criticii spuneau ca acestei melodii nu-i va lua mai mult de 2 saptamani pentru a ajunge in varful clasamentelor, lucru care s-a si adeverit. Piesa a ajuns sa fie printre cele mai iubite compozitii ale artistei, aceasta cantand-o in fiecare concert pe care-l sustine”, au explicat organizatorii. 

Biletele pentru concertul de la Bucuresti, de la Sala Palatului,  costa intre 100 si 350 de lei. Pentru evenimentul de la Cluj, biletele VIP costa 300 de lei, cele pentru Categoria I – 260 de lei, la Categoria a II – a  costa 190 de lei, la Categoria a III – a 150 de lei si, la Categoria a IV-a – 100 de lei. Biletele pot fi achizionate online de pe eventim.ro sau prin reteaua Eventim, de la standurile de vanzare de la Polus Center, Iulius Mall si de la sediul Amprenta (str. Octavian Goga, nr. 42).

Maria Nazionale s-a nascut in Torre Annunziata, si a inceput sa cante in jurul varstei de 13 ani, facand senzatie cu melodii clasice napoletane. Talentul sau special a fost remarcat de catre cei de la EMI Labels, impreuna cu care si-a lansat primul album intitulat „Maria Nazionale”. Albumul i-a adus un mare succes international. In 2008, artista lanseaza materialul „Puortame a Cammena”, album ce contine piese scrise de autori precum Pasquale Ziccardi sau Federico Salvatore. Imediat dupa eveniment, actrita Maria Nazionale apare ca si protagonista a filmului “Gomorra” alaturi de actori celebri: Toni Servillo si Gianfelice Imparato. Pelicula participa la Festivalul de Film de la Cannes unde reuseste sa obtina Marele Premiu, situandu-se pe prima  pozitie in topul vanzarilor.

Foto:musicanapoli.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *