Sport

Marcel Ţenter înainte de meciul 2 cu Steaua, ultimul de la Polivalentă pentru clujeni: “Vreau o echipă mai motivată”

Scris de 42

U-BT Cluj întâlneşte astăzi, miercuri, Steaua Bucureşti, în meciul 2 din finala mică a campionatului, pentru clujeni fiind ultimul joc din sezon în faţa propriilor suporteri.

Marcel Ţenter doreşte ca elevii săi să fie mai motivaţi decât în primul meci şi să şteargă totodată amintirea ultimei partide de acasă, pierdute la 20 de puncte cu CSM Oradea, în semifinale.

Jocul 2 dintre U-BT Cluj şi Steaua se dispută miercuri de la ora 19 la Sala Polivalentă, iar clujenii au nevoie de o victorie pentru a trimite confruntarea în decisiv, care ar urma să aibă loc în capitală. În finala mică se joacă după sistemul cel mai bun din 3 meciuri, iar în primul meci Steaua s-a impus cu 82-75.

Marcel Ţenter crede că dezamăgirea ratării calificării în finala mare are încă urmări şi aşteaptă mai multă motivaţie de la propriii jucători:

“Nu am fost mulțumit de gradul de responsabilitate și de motivație al unor jucători. Acest lucru se datorează în mare parte dezamăgirii necalificarii în finala campionatului. Îmi doresc o echipa motivată, dornică să învingă și să facă spectacol în faţa propriilor suporteri. Ne dorim o victorie și o evoluţie frumoasă. Vrem să le mulţumim fanilor pentru că ne-au susţinut meci de meci, într-un numar record de mare. Sperăm ca prin jocul nostru să ştergem din memorie impresia din ultimul joc de acasă, un joc dezamăgitor, și sa ne bucuram împreună de baschet de calitate”, a declarat Marcel Ţenter pentru Cjsport.ro.

Medalia de bronz ar reprezenta pe de o parte satisfacţia unei performanţe pe care U-BT nu o are în vistierie, dar şi regretul că echipa nu a câştigat campionatul, a adăugat tehnicianul.

Amintim, U-BT Cluj şi Steaua Bucureşti dispută finala mică a Ligii Naţionale de Baschet Masculin după ce au pierdut semifinalele cu CSM Oradea, respectiv BC Mureş.

 


ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour General
  Copilă de 15 ani din Florești, căutată de familie. Dacă aveți informații sunați la 112
 • Acum 3 hours Din oras
  FIRMA CARE AMENAJEAZĂ MALURILE SOMEȘULUI a izbutit o nouă poluare cu ulei a apei în Cluj-Napoca. ABAST tace chitic, ei au problemele lor: cu numiri politice, cu sechestrări de persoane, cu mușamalizări de poluare voluntară…
 • Acum 4 hours Politica
  Marcel Ciolacu denunţă specula băieţilor deştepţi din energie: “România și-a vândut toată producția de energie pe 2022 (…) S-a dat la 200 -300 de lei!”
 • Acum 4 hours Politica
  Marcel Ciolacu anunță remanierea miniștrilor: “Se va face! Voi avea o discuție cu premierul”. Ciolacu nu a negat că vizați ar fi miniștrii Virgil Popescu sau Vasile Dîncu
 • Acum 4 hours Sanatate
  Sunt cu peste 5.000 de cazuri de COVID-19 mai multe decât în ziua anterioară. Clujul e în top
 • Acum 5 hours Politica
  Vasile Dîncu, despre posibila sa remaniere: “Fals!”
 • Acum 5 hours In vizor
  LĂCOMIA BĂNCILOR CRITICATĂ DUR de către Mugur Isărescu: “Au sărit calul și au dus ROBOR-ul peste dobânda-cheie. Au suprareacționat”
 • Acum 6 hours Editorial
  Alianța Vestului n-a fost altceva decât un mare fâs electoral cu ZERO realizări. Dar foame bolnăvicioasă de imagine a lui Emil Boc ne-a costat 165.000 EUR/an? Ne-a costat
 • Acum 7 hours General
  FURĂ ŞI FUGI: 27.000 de lei, în 25 de minute, atât a crezut că face un tânăr care a dat o spargere în Cluj. Visul s-a terminat cu cătuşe
 • Acum 7 hours General
  Peste 90% dintre clujeni s-au recenzat. Să vedem cu câţi poliţişti locali rămâne Emil Boc, să le dea SPOR DE OSÂNZĂ
 • Acum 10 hours Eveniment
  Un camion a luat foc în Dumbrava, pe cel mai periculos drum din Cluj, DN1E60
 • Acum 10 hours In vizor
  De ce îndeamnă Rafila ”pe toată lumea” să își ridice pastilele de iod de la farmacie. Că a dat o ”comandă” de 30 de milioane de euro la Antibiotice Iași și nu are cum să o distribuie populației
 • Acum 11 hours In vizor
  O asociere dintre STRABAG SRL, desemnată drept ”firmă penală” în mass media română și veșnic abonată la banii statului și GEIGER TRANSILVANIA SRL, firma de casă a fostului primar Iohannis, a primit contractul de peste 420 milioane de lei pentru 15 km. de autostradă între Cheţani şi Câmpia Turzii
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE