Sport

Coşmar cu repetiţie. CFR Cluj a fost depunctată şi pentru sezonul următor: “Am formulat recurs”

Datoriile înregistrate de CFR Cluj la ultima monitorizare a Comisiei de Licenţiere a dus la o depunctare a echipei feroviare pentru sezonul următor cu nouă puncte.

Situaţia este similară cu cea din campionatul precedent, pe care ardelenii l-au început atunci, însă, cu minus şase puncte, de data acesta comisiile FRF aplicându-le o penalizare mai mare. Decizia nu este definitivă, CFR-ul făcând recurs, anunta CJSport.ro.

„Am fost înștiințați în legătură cu această depunctare și am și formulat recursul, iar termenul de judecată este programat mâine. Cel puțin trei dintre cele nouă puncte aplicate sunt o greșeală. Eu zic că avem dreptate. Penalizarea vine ca urmare a unor restanțe salariale”, a declarat preşedintele Iuliu Mureşan, pentru digisport.ro.

Dacă feroviarii vor pierde la apelul de mâine, singura cale de atac rămâne Tribunalul de Arbitraj de la Lausanne, acolo unde, însă, clujenii au pierdut anul trecut procesul avut cu FRF, după care comisiile federale le-au mai luat alte şase puncte.

Pe lângă CFR Cluj, au mai primit depunctări şi Rapid, ASA Târgu Mureş şi Petrolul, câte şase puncte, dar şi Dunărea Călăraşi şi UTA, care vor suferi doar dacă vor promova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *