Politica

Marcel Ciolacu după reținerea lui Pițurcă: ”Cred că nu va fi singurul caz!”

”Cred că nu va fi singurul caz. (…) În timp ce noi toți am stat în case, unii au făcut averi”, spune Marcel Ciolacu după ce fostul selecționer Victor Pițurcă și directorul general al Romarm, Gabriel Țuțu, au fost reținuți înt-un dosar care vizează achiziții în perioada pandemiei, informează Mediafax.

”PSD a trecut prin Parlament o cerere către Curtea de Conturi și există un raport al Curții de Conturi, unde erau elemente evidente că în timp ce noi toți am stat în case, unii au făcut averi și n-au fost impozitați, apropos, cu toate că au fost venituri excepționale plătite de către noi toți. Iarăși e un lucru care ne-a scăpat și a trebuit să acționăm mult mai repede”, a spus Marcel Ciolacu, după ce un jurnalist i-a cerut să comenteze reținerile făcute luni de DNA.

El a apreciat că acesta nu este singurul caz. ”Mă bucur că încet, încet începem să aflăm adevărul și am încredere totală în magistrații implicați în aceste cazuri. Cred că nu va fi singurul caz”, a adăugat Ciolacu.

Procurorii DNA i-au reținut luni pe fostul selecționer Victor Pițurcă și directorul general al Romarm, Gabriel Țuțu, într-un dosar care vizează achiziții în perioada pandemiei.

De fapt, pe Pițurcă l-au reținut duminică seara pentru 24 de ore, luni doar ce-l prezintă judecătorilor pentru un mandat de 30 de zile.

Mai frumos, dacă se poate vorbi despre frumusețe în statul de cumetrie român, este cazul lui ”Țuțulică”, de la Romarm. Țuțu, protejatul ministrului liberal Virgil Popescu, reținut de DNA împreună cu Pițurcă, s-a ocupat opt ani în SRI de coordonarea împotriva atacurilor cibernetice la adresa securității naționale, dar habar nu are să deschidă computerul.