General

L-A PUS LA LOC, PROBABIL CA SĂ-L POATĂ DA ÎNAPOI JOS, DAR DE DATA ACEASTA, „CU RESPECT”. Iuliu Maniu a revenit pe soclu

Statuia lui Iuliu Maniu din Piața Ștefan cel Mare, dată jos, la sfârșitul săptămânii trecute, în condiţii absolut de neacceptat, a fost repusă, luni, pe soclu, de muncitorii firmei care se ocupă cu lucrările de modernizare în zonă. Sătul de critici, Emil Boc a reacţionat şi a cerut firmei SC Astor Com, câștigătoarea licitației să repună, de urgență, statuia la locul ei. Habar nu avem dacă cu această ocazie s-a realizat şi ridicarea la cotă sau, după ce trec fesivităţile, Maniu nu va fi dat din nou jos, dar de data aceasta, „cu respect”.

  • În jurul statuii a fost pus un gard de protecție provizoriu.

Acum Emil Boc se dă că „era plecat din țară când muncitorii au dat jos statuia lui Maniu”. Dar a revenit duminică la Cluj, a constatat şi a luat măsuri. Vă invităm să-i citiţi declaraţiile anterioare în care nu se pomeneşte nimic despre „nu ştiu, dom’le, era plecat de aici”.

CITEŞTE: VAL DE REVOLTĂ LA CLUJ DUPĂ CE STATUIA LUI IULIU MANIU A FOST TRATATĂ CA UN DEŞEU: “Spargerile de asfalt, rebordurările continuă în Cluj fără ruşine”. Constatăm că Boc nu ştie ce să mai mintă

Măestrică, mai bine ţi-ai asuma, cu bărbăţie, gafa.