Politica

Marcel Ciolacu, bate șaua să priceapă PNL: ”În toată politica externă, noi am dormit pe bancheta din spate a Europei”

Marcel Ciolacu a avut o reacţie dură, vineri, cu privire la eşecul intrării ţării noastre în Schengen. Liderul PSD a criticat, de la Sălaj, politica externă a României și a făcut referire la celebrul accident rutier în care a fost implicat Lucian Bode (PNL) în 2020.

  • Marcel Ciolacu și-a susținut discursul chiar în Sălaj, fieful lui Lucian Bode.

”Mie, personal, Marcel Ciolacu, cu PSD, cu colegii mei, (…) nu mi-este frică de nimic. Eu nu vreau să ne plângem. Eu vreau ca din acest an să schimbăm registrul și să spunem clar care e drumul românilor și a României.

Nu poți să ai pretenții de a fi jucător regional când până acum în toată politica externă noi am dormit pe bancheta din spate a Europei.

Nu poți să ai pretenții și să constați eșecuri pe care nu le numești eșecuri. Domn doctor, cum a decurs operația?! Excelent, reușită operația, dar pacientul a decedat! Cam așa e cu Schengen”, a declarat Ciolacu, la conferința din Zalău, potrivit stiripesurse.ro

Președintele PSD a făcut referire indirectă la accidentul rutier în care a fost implicată mașina în care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode, în 2020. Atunci, Bode spunea că nu știa ce s-a întâmplat pentru că ar fi dormit pe bancheta din spate.

Ciolacu afirmă că România trebuie să aibă o politică coerentă și să fie respectată.

”Nu putem realiza acest lucru decât dacă suntem uniți, chiar din familii politice diferite. S-a terminat perioada amatorismului la nivel central”.