In vizor

Manelistul Culiță Sterp era și DROGAT când a făcut accident în Piața Avram Iancu

Manelistul Culiță Sterp, care a produs un accident grav în Piața Avram Iancu săptămâna trecută, era nu numai băut la volan, ci și drogat. Asta apropos de ”cazul insignifiant” cum l-a catalogat ministrul de Interne Lucian Bode, care încă le mai doarme pe bancheta din spate de la accidentul în care a fost implicat ca ministru al Transporturilor, dosar de care nici dracu n-a mai auzit. Urmare a ce a scos acest ministru pe gură, justiția clujeană l-a plasat pe alcolistul drogat în arest la domiciliu. Mulțumim, DEMISIA!

La cinci zile de la accidentul din Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a transmis că șoferul vinovat de coliziune se afla și sub influența drogurilor, la momentul respectiv. Adică manelistul Culiță Sterp, care atunci când a făcut accidentul conducea cu viteză mare, a intrat pe culoarea roșie a semaforului și beat fiind a băgat în spital un șofer care circula regulamentar.

CITEȘTE: De ce a fugit manelistul Culita Sterp de la locul accidentului facut la Cluj-Napoca azi dimineata?

Simplu, pentru că era și drogat. Dar de ce l-au cocoloșit polițiștii clujeni și au încecat să țină ascuns acest incident, aceasta-i întrebarea?

CITEȘTE: DACĂ A ZIS ÎNSUȘI MINISTRUL DE INTERNE CĂ E UN CAZ NEÎNSEMNAT, Culiță Sterp a fost eliberat de magistrați, după accidentul cu fugă de poliție