FOTOGRAFILA

MÂNDRU de PENIBILUL din Cluj!

PENIBIL DE CLUJ  este deja marcă înregistrată de penibila non-administrație Emil Boc, pusă numai pe poleială și căpătuială.

Azi văprezentăm o altă mostră de penibil la Cluj-Napoca. Stâlp de iluminat planta lângă clădirea (autorizată aiurea de Urbanismul de Cumetrie din ”băcărie”, în dispreț față de estetică), iar în partea de sus, ca să ”închepe” sistemul de iluminat al stâlpului, s-a îndoit în streșină sistemul de colectare a apei de ploaie.

Bineînțeles că, la recepția lucrării, ăia de au încasat ce era de încasat de la cumătrul imobiliar, n-o sa vadă nimic în neregulă. În fond stâlpul e foarte înalt, pune Clujul pe Harta Penibilului Mîndriei de a fi ”cliujean”. Hai să ne batem în piept cu mândria de a fi proștii non-administrației OSĂ!.

PS: Bineînțeles, conform paranoia Însuși Lui-ului, Excelența Sa, Maestrul și Primarul Emil Boc, acest material este plătit de către dezvoltatorul imobiliar care a făcut penibilitatea, numai ca să-i facă pe Însuși El, Imaculatul Cârmaci și Urbanismul Lui de Cumetrie de râs.

 

FOTO: Romi Tătar/Grupul Anti Boc