Politica

Mămă și fiu candidează la Florești: Puiu Șumlea și-a pus mama pe lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Florești

Scris de 140

Puiu Șumlea, cel care ar fi preluat conducerea filialei PSD Florești deschide lista de candidați la Consiliul Local Florești. El și Răzvan Cazacu sunt cei doi candidați PSD care s-au lăudat cu una dintre cele mai rușinoase decizii și anume nu au stabilit un candidat propriu pentru Primăria celei mai mari comune din Florești și au decis să îl susțină pe actualul primar Horia Șulea. 

Puiu Șumlea a devenit cunoscut în perioada când a ocupat funcția de director la Clujana, iar în mandatul său datoriile fabricii s-ar fi triplat. Ziar de Cluj v-a dezvăluit ieri secretomania din jurul declarației de avere a lui Puiu Șumlea. Aceasta pare că a dispărut în mod suspect. 

Citește și:

Misterioasa dispariție a declarației de avere a lui Puiu Șumlea, candidat PSD la Consiliul Local Florești

Chiar dacă nu a găsit un candidat pentru funcția de primar, Șumlea a avut grijă să o treacă și pe mama lui pe lista candidaților PSD la Consiliul Local Florești. 

Spre deosebire de fiul său, Dorina Șumlea este conștiincioasă și și-a depus declarația de avere și ce de interese. 

În declarația de avere a acesteia regăsim două terenuri intravilane, unul în comuna Pata și un altul în comuna Florești. Aceasta deține o casă de 250 mp în comuna Florești. Doamna Dorina Șumlea este mare amatoare de mașini după cum reiese din declarația sa de avere. Ea deține trei autoturisme, un BMW X5, un BMW X6 și un Chevrolet. Dorina Șumlea a contractat un credit de 20 de mii de euro în 2010. În ceea ce privește veniturile acesta a obținut 20.976 lei din pensie.

O coincidență interesantă este faptul că cele două mașini BMW se regăseau în 2014 în declarația de avere a lui Puiu Șumlea, ultima declarație pe care acesta a făcut-publică. Doar că și unul și celălalt menționează în declarații că le-au cumpărat. Asta înseamnă că amândoi și-au luat același fel de mașini, în același ani? Sau că Puiu Șumlea nu vrea că uneie bunuri să apară în declarația sa de avere și atunci le-a trecut pe mama lui? Având în vedere că declarația lui Puiu s-a pierdut sau a fost făcută pierdută, nu putem decât să speculăm. Încă așteptăm ca cei de la BEJ și ANI să se decidă unde a dispărut declarația de avere a candidatului la Consiliul Local Florești, Puiu Șumlea. 

 

 

 

 

 

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 20 hours Sport
  DACĂ TOT DĂ ACEST ”GIGI BOCALI” AL CLUJULUI 2 MILIOANE DE EURO, U Cluj a avut o prestație execrabilă la Arad
 • Acum 21 hours Eveniment
  NU, nici asta nu e glumă de 1 Aprilie: Primăria Cluj-Napoca a pierdut procesul cu Curtea de Conturi, după ce a băgat peste 3 milioane de lei din bugetul local în buzunarele unor firme de salubritate. Nici județul nu e mai prejos: Urmează tura din acest an, de 31 milioane de euro prădată în salubritate
 • Acum 22 hours In vizor
  NICIO NOUTATE: Mediul privat ține economia României în spate. Pe banii privaților se face dezmățul bugetar
 • Acum 23 hours Politica
  NU E GLUMĂ DE 1 APRILIE, că guvernanții nu glumesc când buzunăresc: Ne paște un val nou de scumpiri
 • Acum 2 days In vizor
  Rareș Bogdan invocă ”forțe oculte“ care vor să-l compromită pentru că a deranjat la Bruxelles! Totul, după ce a apărut informația că ar fi cerut și el șpagă în scandalul de corupție de la Aeroportul Otopeni
 • Acum 2 days In vizor
  Mai ţineţi minte când Ziar de Cluj scria că “Pantelică de la “readepică” s-a pus pe şantajat operatorii de deşeuri cam fără frică”? Păi, pe anul 2022 a încasat de la operatorii de salubritate de peste 5 ori mai mult la Platforma temporară Pata Rât decât a plătit la CMID pentru eliminarea deșeurilor!
 • Acum 2 days Justitie
  EDUCAȚIE CU BĂTĂTORUL DE ȘNIȚERE: Un jandarm din Brașov, trimis în judecată la Tribunalul Militar Cluj, pentru rele tratamente și violență față de propriul copil. Pe ăștia îi caută cineva la cap când îi angajează?
 • Acum 2 days Din oras
  Cică și parcul ”Armătura” e aproape gata. Dacă și lucrătura aceasta arată a parc…
 • Acum 2 days Din oras
  AR FI DE RÂS, DACĂ NU AR FI DE PLÂNS: Directorul Eco Garden se laudă cu ce știe să facă UNTOLD într-o noapte: ”Am terminat de decopertat vechiul gazon”
 • Acum 2 days Politica
  Marcel Ciolacu, după negocierile cu vicepreședintele Comisiei Europene: ”Fermierii români vor primi ajutor din partea UE”
 • Acum 2 days Eveniment
  FRAUDĂ DE 2 MILIOANE DE EURO: Ucraineni cazați doar pe hârtie. Poliția a făcut descinderi și în Cluj
 • Acum 2 days Politica
  Ligia Deca, în contradicție cu ea însăși. A scos salariile profesorilor din proiectul legii Educației, la 20 de zile după ce a anunțat public că salarizarea profesorilor va fi în legea Educației
 • Acum 2 days Eveniment
  Bulgaria și România au înregistrat o scădere a prețurilor la energie electrică, ambele cu -8,44%
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE