Reportaj

„MAMA+” – „Femeie cu stil”, un proiect pentru suflet, inițiat de două mame curajoase

Scris de 154

Cei care spun că jobul de mamă nu se potrivește cu antreprenoriatul, nu le-au cunoscut pe fondatoarele „Femeie cu stil”. Andrea Palko și Blandiana Horațiu au reușit, cu multă muncă, să găsească acel echilibru vital între viața de business și cea de mamă. Proiectul lor părea cu atât mai imposibil cu cât, fiecare dintre cele două are câte doi copii. Totuși, după multe provocări și greutăți, de la începutul acestui an, femeile care au nevoie de un sfat în ceea ce privește aspectul exterior, au acum la cine să apeleze.

Echipa „Femeie cu stil” este completă. Andrea se ocupă de partea de make-up și coafat, iar Blandiana le „îmbracă” cu gust pe clientele care le trec celor două mame pragul.

Povestea „Femeie cu stil” a început atunci când tot mai multe mămici au început să se plângă că nu mai au timp să se ocupe de aspectul lor fizic. Andrea știa deja cum să le învețe să se machieze și să se aranjeze în cinci minute. Iar tabloul a fost completat de Blandiana care le oferă clientelor sfaturi pentru un stil vestimentar care să se potrivească perfect cu personalitatea lor. Asta pentru că aspectul exterior influențează sufletul. Iar atunci când neglijăm modul în care arătăm, ne este afectată încrederea în sine. Tocmai de aceea, mamele Andrea și Blandiana consideră că proiectul lor este o modalitate prin care să le ofere tuturor femeilor sfaturi pentru suflet.

Printre cliente și job-uri, cele două mame își găsesc și timp pentru copii. Cum reușesc să jongleze între afaceri și responsabilitățile de mamă, ce înseamnă proiectul „Femeie cu stil” și cum s-a dezvoltat acest proiect, aflați din materialul următor:

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour Din oras
  Un bărbat amenință că își dă foc la casă pe strada Orăștiei din Cluj-Napoca
 • Acum 1 hour Din oras
  ATENȚIE FEMEI, un individ împarte palme aleatoriu pe strada Barițiu, lângă Skate park și cafeneaua Form. Poliția locală e nicăieri, savurează prima de osânză de la primarul Emil Boc
 • Acum 2 hours General
  ”Contextul economic şi social impun o măsură de majorare a salariului minim”, susține ministrul Muncii
 • Acum 9 hours In vizor
  PROTECȚIA POLITICĂ NU ȚINE DE PRICEPERE ÎN AFACERI: Afacerea imobiliară a fostul cameraman al primarului Boc, între insolvență și facturi de milioane de lei neachitate
 • Acum 9 hours Din oras
  Incendiu în parcul Industrial Tetarom. Focul a cuprins celula electrică din incinta unei hale iar doi bărbați au suferit arsuri și au fost transportați la spital
 • Acum 10 hours FOTOGRAFILA
  Parcat pe trotuar, coborând din mașină de lux, Boc ne anunță că pietonii sunt prioritari
 • Acum 13 hours Politica
  Ajutor în valoare de 2.000 de lei pentru mamele și nou-născuții din familiile vulnerabile
 • Acum 15 hours Vocea ta
  Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj: ”Trăiască inflația! Antreprenorul și corporatistul, mult mai bogați în 2022, camuflează bucuria simulând îngrijorare fața de 2023”
 • Acum 1 day General
  ROMÂNIA AFACERILOR DE CUMETRIE: Cele 600 de mașini de poliție reprezintă 25% din suma contractelor din ultimii 7 ani câștigate de Automobile Bavaria cu instituții publice. Record în 2022: contracte în valoare de 223 de milioane de lei
 • Acum 1 day Din oras
  De ce OSĂ devină strada Spiru Haret pietonală de Săptămâna Europeană a Sportului? Ca să vedem cum OSĂ arate după modernizarea pe care OSĂ o facă Nord Conforest S.A. Să n-arate ca ”Pădurea Clujenilor”…..
 • Acum 1 day Din oras
  Cum vă preziceam de dimineaţă: a apărut Emil Boc pe calul alb al împăcării şi toleranţei, să ne zică chestii înţelepte. Emil Boc: “Sunt convins că meciul dintre U și CFR Cluj va fi un MODEL de fair-play”
 • Acum 1 day Rautacisme
  Începe Săptămâna Europeană a Sportului. OSĂ avem parte de multe poze cu polisportivul Emil Boc: la paletă, la 100 metri cartofi în poală, la şut cu mingea, stop pe piept, preluat cu capul şi apărat de Însuşi El în poartă
 • Acum 1 day PubliNews
  Sezonul Movie Nights se încheie cu filmele „Invictus” și „Free Guy”. Luni, bucură-te în premieră de festivalul SoNoRo, în Iulius Parc!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE