Editorial

MAI SPĂLAȚI-VĂ FUNDUL!

Scris de 751

Ministrul Energiei din Elveția recomandă dușul în doi, pentru economie. Nu știu ce economie e aia, că se știe că un duș în doi se poate lungi. Plus că îmi sună a discriminare. Oamenii singuri cum fac economie? Trebuie să caute parteneri de duș?

Asta arată și cât de săraci sunt elvețienii. Haideți, bă, să facem o chetă națională pentru pârliții ăia, să-și permită și ei să facă duș singuri!

Că noi suntem atât de bogați, încât ne permitem să lăsăm apa să curgă fără număr! Cel puțin asta le-a spus Rareș Bogdan tinerilor liberali, într-un discurs ținut la Școala de Vară a TNL din stațiunea Venus.

„Nu neapărat toate scenele apocaliptice şi toată retorica dezastrului este cea care caracterizează România. Vreau să vă rog să ascultaţi cu circumspecţie inclusiv retorica de la Bruxelles cu privire la… Adică să vă spălaţi zilnic, să faceţi duş zilnic, nu o dată pe săptămână, să încercaţi să nu opriţi apa când vă spălaţi pe dinţi, să nu mâncaţi făină de gândaci şi nici să nu staţi la 19 grade”, a cuvântat flamboaiantul europarlamentar.

Păi nu suntem noi pe bunăstare, pe prosperitate, pe abundență? Dă-o dracului de criză energetică, să lăsăm apa să curgă chiar și când suntem plecați de acasă!

Ăsta poate fi un motiv de mândrie la nivel european. În timp ce elvețienilor li se recomandă să facă duș în doi, noi să zicem: „Băi, săracilor, noi dăm drumu la apă și nici nu intrăm la duș!” Auzi, cică Germania are cea mai puternică economie din Europa! Oare câți nemți se înghesuie într-un duș? Păi noi suntem mogulii ape, suntem șeicii haș doi o-ului, suntem chiaburii umezelii!

Sigur, stimabilul Rareș Bogdan recomandă dușul zilnic în țara cu cel mai mic consum de săpun din Uniunea Europeană. Din această perspectivă, recomandarea lui Rareș Bogdan poate fi privită ca o campanie socială: mulți români vor afla că trebuie să facă duș zilnic.

În țara cu cel mai mic consum de pastă de dinți din Europa, domnul Bogdan ne recomandă să nu oprim apa când ne periem dantura. Ocazie cu care unii români vor afla că peria aia mică nu e pentru curățat pantofii.

Om fi noi mai nespălați, dar, frate suntem super bogați! Cine are nevoie de săpun și pastă de dinți, când noi dăm drumul la apă din aroganță?ULTIMA ORĂ

 • Acum 19 mins Editorial
  Pe final de mandat, Klaus Iohannis s-a trezit cu încă două scandaluri pe cap: plagiatul lui Cîmpeanu și licitația trucată pentru amicul Schmidt. Și nu prea știe pe unde să scoată cămașa
 • Acum 2 hours Editorial
  De ce Bistrița-Năsăud poate să PSD, iar Clujul o ține cu penseta
 • Acum 2 hours Eveniment
  ATENȚIE: Se transmit mesaje false în numele E. ON
 • Acum 4 hours Politica
  Vasile Dîncu, la deschiderea anului universitar: ”Vă invit să participaţi la dezbaterea privind legile educaţiei, ele trebuie cu adevărat perfecţionate”
 • Acum 4 hours Cooltura
  Omul cocoțat pe bârnă, a uitat cum e să se mai dea și jos. Tony Grecu explică cum a câștigat Emil Boc o vacanță la Costinești pe vremea lui Nea Ceașcă
 • Acum 5 hours Eveniment
  Nivelul apei din Lacul Tăul Mare, unde barajul s-a fisurat, a scăzut cu 80 cm. Acțiunile de refulare continuă. Peste 100 de oameni din gospodăriile în pericol să fie inundate au refuzat evacuarea
 • Acum 5 hours Politica
  CE-AM MAI RÂS: În condițiile în care premierul Ciucă e acuzat de plagiat, Klaus Iohannis cere ”toleranță zero” față de plagiate. Dar față de licitații trucate, când?
 • Acum 5 hours Politica
  PE SURSE SE AVANSEAZĂ NUMELE NOULUI MINISTRU AL EDUCAȚIEI: Ligia Deca îl va înlocui Sorin Cîmpeanu
 • Acum 7 hours Justitie
  23 de ani de închisoare pentru clujeanca ce a omorât un bătrân. Cadavrul a fost găsit cu mâinile și picioarele legate. Procurorul ceruse condamnarea pe viață
 • Acum 7 hours Straineze
  România și alte 8 țări NATO susțin aderarea Ucrainei la Alianță. Sunt țările care au simțit ”gheara otrăvită” a Moskovei
 • Acum 8 hours Din oras
  VÂNĂTORI DE NESIMȚIRE CLUJEANĂ: Garsonieră-celulă-de-pușcărie de închiriat la peste 200 de euro pe lună
 • Acum 18 hours In vizor
  NU-ȘI POT ÎMPĂRȚI ”PATRIOTISMUL”. S-au cățărat pe Tricolor și-acum s-a rupt cu ei. Liderul ”AURolacilor” și senatoarea ”șoșocarilor” s-au huiduit și acuzat reciproc că au confiscat evenimentul
 • Acum 18 hours Vocea ta
  Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj: ”Salariul minim brut la 4000 lei – singura șansă de a elimina munca la negru, de a rezolva problema deficitului de forță umană și de a ține românii în țară”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE