Din oras

Mai multe zboruri din Germania și Spania spre Cluj-Napoca au fost ANULATE

Compania aeriană Wizz Air a anunțat că în contextul infectărilor cu coronvirus începând de astăzi au fost anulate mai multe zboruri din Germania și Spania spre Cluj-Napoca, București sau Timișoara.

Este vorba despre zborurile din Memmingen / Munchen West, Dortmund, Basel-Mulhouse-Freiburg, Nurnberg, Karlsruhe / Baden-Baden, Frankfurt Hahn și Madrid.

„Începând cu 11 martie 2020, autorităţile române au pus în aplicare măsuri menite să limiteze epidemia de coronavirus. Aceste măsuri vor rămâne în vigoare până la o nouă notificare. Pasagerii care călătoresc din zone cu expunere la risc ridicat (zona roşie) vor intra în carantină de 14 zile în centre speciale atunci când ajung în România”, se arată într-un comunicat al companiei aeriene

Carantina vizează pasagerii care călătoresc din toată Italia, provincia Hubei din Republica Chineză, anumite zone din Coreea de Sud, regiunile Hauts de France, Ile de France, Grand Est, Bourgogne France Comte şi Auvergne Rhones Alpes din Franţa, regiunile Baden Wurttemberg, Bayern şi Nordrhein Westfalen din Germania şi regiunea Madrid din Spania.

Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare şi care şi-au efectuat rezervările direct pe wizzair.com sau în aplicaţia de mobil a companiei aeriene vor fi informaţi automat prin e-mail şi vor putea să aleagă între reprogramarea gratuită, rambursarea completă sau rambursarea a 120% din tariful iniţial sub formă de credit WIZZ. Pasagerii care şi-au făcut rezervările prin intermediul agenţiilor de turism – inclusiv agenţiile de turism online – ar trebui să ia legătura cu compania de unde şi-au achiziţionat biletele.

Anterior, compania aeriană și-a anulat zborurile spre Italia și spre Israel.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *