In vizor

MĂI, DAR BINE-I SĂ LUCREZI LA STAT: Șefa Inspectoratului Școlar Județean Cluj, Marinela Marc, e în Tenerife, pentru ”formare profesională” cu tema ”predarea digitală”

Ce minunat este să fii pila PDL al PNL Cluj, să te țină Emil Boc în brațe și să fii numită politic inspector șef la Inspectoratul Școlar Județean Cluj, așa ca Marinela Marc. Vacanța-i vacanță, salriul baban, bașca primele, plus ”cursuri de formare” în locuri exotice precum Tenerifele. Cică pentru formare în competențe digitale ca să-i învețe pe copchilașii de la sate cum să facă un ”ixcel” în ”world”. Ditamai șefa s-a dus înainte să vadă condițiile de cazare, dacă-i apa caldă și nu latră rechinul la mal – că fix ea, ca șefă numită politic, este cea care se va duce să predea la sate competențe digitale! Le-a însoțit pe ”fete” să nu rătăcească calea prin cluburile din Tenerife!

În urmă cu câțiva ani, Marinela Marc era director la Colegiul de Servicii în Turism ”Napoca”, din Cluj Napoca, de pe strada Taberei 3. Brusc, a căpătat competențe de inspector șef fix pe vremea când PD-L conducea Patria spre destine mărețe. Apoi a venit PSD la putere, așa că a fost Cuibus 8 ani inspector șef. Apoi iar a venit PDL absorbit în PNL la putere, așa că Marinela Marc, din consilier județean a redevenit inspector șef.

”De azi particip timp de o săptămână la un curs de formare în Tenerife, având ca temă predarea digitală. Este un curs în cadrul unui proiect Erasmus + accesat de către Inspectoratul Școlar Județean Cluj, pentru școli din mediul rural, prin intermediul căruia vor fi formate, în prima etapă, cadre didactice cu funcții de conducere în învățământ, în a doua etapă cadre didactice, iar apoi alte cadre didactice și elevi din școlile implicate în proiect”, a scris azi pe Facebook, Marinela Marc.

Alături de ea ar apărea în poze și directoarea școlii din Ceanu Mare, alături de directori de la școlile din Așchileu, Beliș, Țaga și Florești.

Asta după ce a fost în concediu, pe litoralul românesc, în perioada cuprinsă de la finele lunii iulie până în 5 august.

Hai cu demisia, madam!