Din oras

MAI BINE MAI TÂRZIU DECÂT NICIODATĂ: Din 19 iulie, Pantelică de la RADP Cluj-Napoca, redeschide Bazinul din Grigorescu. Cică-i “olimpic”

Scris de 691

În sfârşit, face şi Pantelică, sinecuristul pensionar al lui Boc pus în fruntea RADP Cluj-Napoca, să aibă ce pune la nepoţei pe masă, ceva util pentru Cluj-Napoca: din 19 iulie redeschide fostul Ştrand SUN, cătuia i-au pus (după munci seculare care au durat câţiv ani), o copertină gonflabilă şi l-au redenumit “bazin olimpic” Grigorescu. Anul trecut, în iunie, reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca anunțau redeschiderea bazinului olimpic Grigorescu, dar cu acces la numai 70% din capacitate. Era din motiv de COVID şi relaxare a măsurilor.

Să fie primit, numai noi ştim cât am scris că acest bazin zace închis, în timp ce Emil Boc se laudă câ va face altul mai mare şi mai frumos pe Dealul Borhanci în jos.

Important este ca clientii care au abonamente achiziţionate până la momentul închiderii bazinului “pentru revizie”, vor putea  utiliza aceste abonamente până la epuizarea intrărilor neefectuate (dar nu mai mult de 3 luni). Şi numai dacă şi-au păstrat abonamentele.

În rest, orarul de funcţionare rămâne neschimbat: de luni până vineri: între orele 06:00 – 21:45; Nu pricepem de ce funcţionarea este diminuată sâmbătă: între orele 07:00 – 16.45 şi duminică, între 07.00 – 15.00.

CITIŢI ŞI UN MATERIAL DIN 2016, SĂ NU UITAŢI CU CE ADMINISTRAŢIE AVEŢI DE A FACE (PĂCĂLITOARE ŞI MINCINOASĂ): Mai bine mai târziu, decât niciodată. De luni, clujenii sunt invitaţi la Bazinul Olimpic Grigorescu!ULTIMA ORĂ

 • Acum 40 mins Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Campanie pe #Clujul_Civic: “Haideți să îi încălțăm pe micuții de la Pata Rât. Eu pot trăi fără 100 de lei în portofel, dar ei cum pot trăi fără încălțăminte?!”
 • Acum 1 hour In vizor
  Din 2014 suntem anunţaţi că se va putea ateriza şi “cu ceraceaful pus pe geam” pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Banii ăia s-au topit ca şi o ceaţă. Acum suntem “ameninţaţi” cu un nou sistem ultra-modern. BONUS: care este diferenţa dintre cei 150 de metri din 2014 şi cei 150 de metri din 2023? S-a devalorizat şi metrul de atunci?
 • Acum 1 hour In vizor
  Cum arată un proiect european la Dej. Apa din rigole refulează prin canalizare în casele oamenilor
 • Acum 3 hours In vizor
  VAL DE REVOLTĂ LA CLUJ DUPĂ CE STATUIA LUI IULIU MANIU A FOST TRATATĂ CA UN DEŞEU: “Spargerile de asfalt, rebordurările continuă în Cluj fără ruşine”. Constatăm că Boc nu ştie ce să mai mintă
 • Acum 3 hours Din oras
  DE CE NU NE MIRĂ? După ce a pus monopol pe Cluj, Supercom își dă arama pe față: tarifele aproape s-au dublat, dar gunoiul nu e ridicat
 • Acum 5 hours Politica
  În calendarul anului școlar viitor, vacanța de primăvară nu cuprinde nici Paștele Catolic, nici Paștele Ortodox. Păi, politicienii noştri serbează numai Paştele Cailor
 • Acum 6 hours Din oras
  Cel mai urmărit prezentator de evenimente: Alin Sălăjean, de departe cel mai popular din breaslă pe social media
 • Acum 6 hours Eveniment
  E LUNI, LUMEA SE GRĂBEȘTE LA SPITAL: Accident grav între Gilău și Căpușu Mare
 • Acum 7 hours Eveniment
  CLUJ: O minoră de 17 ani a decedat într-un accident grav la Bucea
 • Acum 19 hours Politica
  Nicolae Ciucă, în ședința PNL de la Vila Lac: ”Rotația se va face ca în protocol. Vă asigur”
 • Acum 20 hours Politica
  DOMN’ PROFESOR DE CONSECVENȚĂ: Ieri, Vasile dÎncu vroia privatizarea învățănântului gimnazial, azi vrea ”echitate” la admiterea în liceu și la probele de BAC
 • Acum 1 day Din oras
  Peisagistică cu barda în Parcul Farmec, gunoiae în loc de rațe pe Canalul Morii
 • Acum 1 day In vizor
  USAMV Cluj Napoca la încă o tură de judecată cu omul de afaceri din imobiliare Călin Buzoianu. Aceeași ”stațiune de cercetare experimentală”, bat-o vina!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE