Justitie

Maestrul Mihai Lapusan a castigat procesul VIBRATORUL

Avocatul Mihai Lapusan a reprezentat publicatia Ziar de Cluj in procesul intentat de primarul din comuna Belis, Viorel Matis. Dosarul si-a primit porecla VIBRATORUL pentru ca marul discordiei il reprezinta articolul din Ziar de Cluj in care o femeie din Belis povestea cum i-a cumparat un vibrator primarului pentru ca i-a spus ca in primii doi ani de mandat „a belit p**a”. 

„Înainte să îi dau cadoul am fost în audiență la primar și l-am întrebat ce a făcut de când a fost ales. Și eu îl votasem în 2016, îl votasem pentru că am crezut că va face treabă. Ce mi-a spus mi-e greu să reproduc în cuvinte. Ca să explic cu decență, mi-a spus că a frecat ”obiectul muncii”. Așa că am venit la Cluj-Napoca, am intrat într-un sex shop de unde am cumpărat o pereche de mănuși și un vibrator ”competent”. Am mers cu ele la primărie și i le-am făcut cadou. Inițial nu a vrut să accepte cadoul, dar i-am spus că nu e frumos să îl refuze și că am încercat doar să îi sar în ajutor prin a-i da încă un ”obiect al muncii” pe care să îl frece”, a povestit femeia, pentru Ziar de Cluj.

Vezi si: Cadou “PORNO” primit de primarul din Belis de la o votanta nemultumita de activitatea de pana acum

Pentru articolul respectiv, edilul din Belis a cerut despagubiri de 40.000 de euro. Adica sa ramana si cu vibratorul si cu niste banuti. 

Insa in timpul procesului, femia care i-a cumparat vibratorul s-a prezentat pentru a da declaratii si a explicat in fata judecatorului care au fost motivele pentru care a recurs la gestul respectiv, totodata aratand ca declaratia din Ziar de Cluj ii apartine. 

Marti, 27 iulie, Judecatoria Cluj-Napoca a decis sa respinga cererea de chemare in judecata, formulata de primar, obligandu-l la plata a 5.000 de lei – cheltuieli de judecata. In timpul procesului, echipa maestrului Mihai Lapusan a construit o aparare profesionista prin care au reusit sa scoata adevarul la iveala, dar si faptul ca reputatia primarului Viorel Matis era data de evenimente certe: dosare penale pentru coruptie, plangeri penale pentru comportament abuziv, etc. Ca urmare, solutia instantei a fost cea de a respinge cererea de chemare in judecata.

„Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul M. V. în contradictoriu cu pârâ?ii D. I. V., S.C. D. M. SRL-D ?i SC C. M. S.R.L.. Obligă reclamantul la plata către pârâta S.C. D. M. SRL-D a sumei de 5000 lei cheltuieli de judecată. Ia act de declara?ia pârâtei SC C. M. S.R.L., prin reprezentant, de solicitare a cheltuielilor de judecată pe cale separată” se arata in solutia pe scurt. 

Solutia poate fi contestata in 30 de zile de la comunicarea sentintei. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *