PubliNews

Luna septembrie aduce la VIVO! Cluj-Napoca lansarea campaniei ” Back to School ” și o invazie a Ștrumfilor în Satul Pierdut!

Scris de 100

Anul școlar începe cu multă veselie la VIVO! Cluj-Napoca! Centrul comercial din inima Transilvaniei lansează în luna septembrie campania ”Back to School”. Colecții noi, rechizite colorate și diverse, articole sportive la modă, activități educaționale și distractive sunt doar câteva elemente ce îi așteaptă pe prichindei la VIVO! În întâmpinarea noului an școlar. Totodată, fanii Ștrumfilor vor avea motive de bucurie căci piticii albaștri vin să îi cunoască.

ACTIVITĂȚI EDUCAȚIONALE

Cei mai mici clienți ai centrului comercial sunt invitați în fiecare weekend, începând cu ora 17.00, în zona de food court la o mulțime de activități ce îi vor introduce în așteptarea noului an școlar:

 • 8 septembrie, ”Ghicește personajul și Recreare coperți de cărți”. Creativitatea și iscusința vor predomina în cadrul activităților pregătite în colaborare cu Biblioteca Județeană Cluj. Ne vom amuza în cadrul concursurilor de tip ”ghicește personajul, cartea sau autorul” și a atelierelor unde vom recrea coperți de cărți celebre.
 • 9 septembrie, ”Lumina și culorile”. Copiii vor lua parte în cadrul unor experimente fascinante unde vor învăța ce este lumina și ce putem face cu ea.
 • 15 septembrie, ”Șarade și Jocuri de imaginație”. Mima și jocurile de imaginație vor fi elementele centrale ale acestei zile de sâmbătă.
 • 16 septembrie, ”Magie și ventrilocie”. Copiii vor intra în lumea magiei în cadrul unui spectacol cu totul inedit.
 • 22 septembrie, ”Ateliere creative și concurs de cultură generală”. Fanii tehnicilor origami sau quilling vor avea ocazia de a-și demonstra talentul în cadrul unor ateliere creative. Totodată, micuții vor fi provocați în cadrul unor concursuri de tip flash quizz pe echipe.
 • 23 septembrie, ”Teatru de păpuși Cei trei purceluși”. Penultima zi de duminică a lunii septembrie va fi dedicată unui super spectacol de teatru de păpuși unde cei trei purceluși vor juca rolul principal.

EXPOZIȚIA INTERACTIVĂ A ȘTRUMFILOR

Ștrumfii invadează centrul comercial VIVO! Cluj-Napoca în perioada 31 august-16 septembrie în cadrul unei expoziții interactive. Copiii vor avea ocazia să intre în lumea Ștrumfilor în cadrul unui tur interactiv unde casa Ștrumfilor va fi prima oprire. Aventura continuă în Laboratorul lui Papa Ștrumf unde piticii ascultă povești despre poțiunile magice create de Marele Ștrumf. Colțul Muzical este locul unde cei mici se joacă cu instrumente muzicale de lemn. Apoi, călătoria continuă spre bucătăria Ștrumfului-Brutar, unde un ghid de nădejde îi ajută pe cei mici să gătească cu ajutorul formelor de gătit și al cuptorului. Cușca lui Gargamel, cel mai mare inamic al piticilor albaștri face parte din decorul foto al turului. La finalul turului, cei mici au ocazia să facă cunoștință cu Papa Ștrumf, Ștrumfița și Clumsy.

Expoziția interactivă are loc în piațeta Matei Corvin din VIVO! Cluj-Napoca, lângă Biroul de Informații. Toți copiii se pot înscrie gratuit prin email la adresa cluj-napoca@vivo-shopping.com sau prin telefon la numărul 0364.413.422.

Mai multe detalii pe vivo-cluj.comULTIMA ORĂ

 • Acum 15 hours In vizor
  NE ÎNCADRĂM, DIN NOU, ÎN TERMENE: Podul Porțelanului care trebuia să fie gata la data de 26 noiembrie 2022 OSĂ fie gata undeva în 2023. Acum, de la ultima vizită de lucru a lui Emil Boc, a săltat la ”gata în proporție de 90%”
 • Acum 16 hours Politica
  Ciolacu: Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd!
 • Acum 17 hours In vizor
  NI SE ȘOPTEȘTE ÎN CASCĂ: Constructorii de la Parcul Feroviarilor încep să-și scoată gunoaiele pe care le-au îngropat de dimineață. E bună și mult hulita mass media la ceva
 • Acum 17 hours General
  MAI E DE MULS DE LA SCLAVII EUROPEI! Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen. Olanda s-a opus de fapt Bulgariei, care este însă la pachet cu România. Croația intră în Schengen de la 1 ianuarie 2023. Plus: elefantul pe care nu vea nimeni să-l vadă
 • Acum 18 hours In vizor
  ALO, GARDA DE MEDIU CLUJ, aţi fost sesizaţi, de ce nu verificaţi de ce se îngroapă deşeuri în şantierul Parcul Feroviarilor! Că şi primăria Cluj-Napoca a fost sesizată, dar se tace asurzitor!
 • Acum 19 hours Sanatate
  În plin sezon de viroze, Ministerul Sănătăţii “dă”, numai la “Cliuuj”, “că-i fain”, câte 4 – 6 ore de aşteptare părinţilor şi copiilor bolnavi în UPU. “Â-mi cer scuze la domni pacenţi!”
 • Acum 20 hours FOTOGRAFILA
  Protest în faţa Curţii de Apel Cluj: “Tişe, Vakar, județul Cluj nu l-ați primit moștenire”
 • Acum 20 hours PubliNews
  În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului
 • Acum 21 hours Eveniment
  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, primește la Cluj-Napoca premiul unei asociații pentru cultură democratică europeană
 • Acum 21 hours In vizor
  Firma ONCOS nu e vinovată pentru minciunile unei mămici mitomane! Presa locală e varză!
 • Acum 22 hours In vizor
  Emil Boc: Construcția pasajulului de la Tăietura Turcului OSĂ înceapă anul viitor. Tot printr-o “randare” pe laptop, Maestre?
 • Acum 23 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Strategia naţională de sănătate 2022-2030 a Ministrului Alexandru Rafila. Şi figura 38 de la pagină 24, o poză care te pune pe gânduri
 • Acum 24 hours Politica
  După ce guvernele lui şi-au bătut joc de Constituţie timp de doi ani, încălcând drepturile şi libertăţile civile, Klaus Iohannis şi-a slăbit niţel legăturile de la clăpari să ne vorbească despre “cărticică”: “Constituţia este cea mai importantă armă pe care o avem”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE