PubliNews

LUNA AUGUST ADUCE PATRU NOI MAGAZINE ÎN IULIUS MALL CLUJ

De curând, la parterul Iulius Mall Cluj s-a deschis magazinul Profihairshop, brand renumit în țări precum Germania și Austria, a cărui ofertă cuprinde produse profesionale pentru îngrijirea părului. Profihairshop se adresează atât saloanelor de înfrumusețare, cât și celor care vor să fie proprii lor stilişti. Pe rafturile magazinului se găseşte o gamă variată şi completă de produse pentru îngrijirea părului şi nu numai: vopsele, șampoane, măști, tratamente, produse de styling, accesorii pentru coafat, bijuterii pentru păr, produse pentru manichiură, ojă, creme, aparate electrice pentru coafat şi multe altele. În această perioadă, clienţii Profihairshop sunt răsfăţaţi cu oferte promoţionale de până la 50% la majoritatea produselor.

Cei care preferă mâncărurile rapide de tip american găsesc în food court-ul Iulius Mall Cluj burgeri apetisanţi. Burger Box le propune clienţilor să îşi aleagă ingredientele preferate şi să le mixeze pentru a se delecta cu un preparat exact pe gustul lor. Clienţii pot alege din meniul noului fast food: Orient Burger, Chicken Burger, Beef Burger, Romanian Burger şi Old Smoke Burger. Preparatele sunt din carne de vită, oaie, pui, porc şi bacon, putând fi asezonate cu sosuri delicioase din: brânză, muştar, plante aromate sau humus.

Din 15 august 2014, în food court-ul Iulius Mall se va deschide primul fast food cu specific exclusiv mexican din Cluj-Napoca. Dos Amigos oferă clienţilor posibilitatea de a face cunoştinţă cu fascinanta bucătărie a ţării din America Latină, renumită pentru condimentele folosite şi combinaţiile de arome. În ziua deschiderii, clienţii Dos Amigos vor fi răsfăţaţi cu nachos din partea casei şi sosuri salsa delicioase. În plus, toţi cei care îşi sărbătoresc ziua onomastică în această zi vor beneficia de un discount de 30%. Dos Amigos aduce un concept nou pe piaţa clujeană, punând în valoare mult apreciata gastronomie mexicană, cu faimoasele sale preparate: nachos, burrito sau taco. În meniul Dos Amigos se vor regăsi nenumărate alte feluri de mâncare mexicană, cu un gust desăvârşit. De originalitatea reţetelor Dos Amigos se va ocupa bucătarul mexican, cu experienţă în prepararea mâncărurilor din ţara natală.

Pentru cei care preferă preparatele raw vegane, în food court-ul Iulius Mall Cluj se va deschide o cofetărie special dedicată lor. RawAna va oferi o multitudine de deserturi sănătoase, naturale, lipsite de gluten şi lactoză: torturi, tarte, prăjituri, bomboane, praline de ciocolată, batoane energizante şi băuturi din fructe proaspete.

Ingredientele folosite sunt organice, vegetariene, neprocesate termic, bogate în vitamine, minerale şi proteine. La RawAna, toţi pofticioşii vor găsi dulciurile preferate de ei, însă mult mai sănătoase, putând fi consumate chiar şi de copiii foarte mici şi persoanele cu restricţii alimentare. În prepararea reţetelor se vor folosi alune, seminţe, nuci, fructe uscate sau proaspete şi miere de la producătorii locali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *