Rautacisme

Lui e-Mil Boc i s-a mai administrat un premiu în DOS. MS-DOS, firește. Că e pentru mărețele sale ctitoriri digitale

După un premiu de, chipurile, mobilitate energetică (sau cum i-o fi zicând) – o stupizenie, o frecție în cerc cu amicii din industria energiei, premiu primit pentru cele 10 autobuze electrice (achiziționate înaintea celor 30 pe motorină și după cele vreo 40 de BOCobuze), care sunt ca un electron într-o găleată de motorină la flotila de fumigene a Companiei de Transport Local, e desemnat și „Primarul Anului” (de ce nu al Centenarului și al Mileniului?). Pentru ce? Cică pentru cele 65 de proceduri și aplicații digitale + plus capra digitală Antonia.

Cluj-Napoca are 65 de proceduri și aplicații digitale de căutat parcări inexistente. Iar așa-zisul funcționar virtual este un fel de formular electronic și atât.

Sper că această publicitate agresivă se face pe banii PNL, nu pe ai clujenilor, prin diverse contracte și autorizări. Nu că ar conta, că, oricum procurorii Republicii Autonome Cluj dorm la căldură în sediu dat și refațadizat de însuși El, Maestrul și Excelența Sa Mobilă Energetic, e-Mil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *